Kratko poročilo
No , zajček , Jani in ježek , pozivam vas , da lepo korektno in na kratko poročate , kaj ste tu tako razvlečeno mudrili !
Stvar se nalaga in nalaga in ni mogoče zastopit NIČ !
Sicer pa vas lepo pozdravljam , pa druge tudi in vsem želim en hud udarniški teden !
lisička ni nikogar od vas srečala na živalskem forumu in se sprašuje – zakaj
Lisička, z moje strani je poročilo kratko in jedernato: Gre za “S” in sindrom PKS ter to, da če mačke ni doma, miši plešejo.
Lep dan tud teb, pa malo manj udarniški kot ti nam. To da nas nisi srečala, je pa posledica tega.. ker se vse skupaj res dolgo nalaga.
Jani, ki ve, kakšno pižamo mata Zajček in muca hehehehehe
Dobro , da gre za S , mi je jasno , kaj naj bi pa bilo drugega , valjda si niste izmenjavali receptov :)))
Dobro , da gre za Pomanjkanje Kronično Seksa – tudi to je jasno , ne 😉 saj zmeraj , ko ti kaj predlagam , stisneš rep med noge pa domov :)))
In da miši plešejo , ko mene ni , evo , najjasneje , saj po tvojih izkušnjah z mojim mučenjem vem , da si pred mano ne bi upali vsepovrek skakat eden po drugem;)
lisička točno ve , da je vse narobe , ko kam sklizne , banda , če vas nimam pod nadzorom , čist podivjate
Muca, pa zajčka tlači u grd ” zos “, češ, da sem bila kolovodja njenega s…, sem pa samo govorila, da se to ne sme. Pa še ježka ganja čez forum. Tako, lisička, da so ti stvari bolj jasne. Jani je pošteno povedal, da ima muca veliko maslo na glavi, če pa ni to rekel, pa misli,he,he…pa še pižamco je muca kazala!!