Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kratko romanje v Međugorje

Kratko romanje v Međugorje

Morda ta forum ni ravno idealno mesto za to vprašanje, pa vendar poskusim 🙂

Sva mlada starša (30) in že en čas planirava 3 dnevni skok do Međugorja. Organizirane zadeve za naju ne pridejo v poštev, ker so navadno daljše (pri majhnih otrocih in malo dopusta je neizvedljivo), pa tudi šla bi z avtom, da se po poti malo pogovarjaš, ustavljaš, piješ kafečke in moliš toliko, kolikor ti odgovarja. Je tukaj še kak par, ki bi se nama pridružil?
Sva odkrita, simpatična, zabavna. Gremo? 🙂

Jaz sem tudi mislila it, ampak se mi je pred parimi dnevi Devica Marija prikazala na mobitelu, tako da zdaj nimam več potrebe it.

Resno sprašujem. Zanima me, tisti,ki ste to doživeli, povejte. Kako jo vidite, kje jo vidite? Kako to izgleda? Ne znam si predstavljat.

.

Moje mnenje – počakajte raje do jeseni . V Međugorju je en sam živ kamen in tja v tej vročini ne bi rinila, vsaj zaradi otrok .

Se mi zdi, da pričakuješ, da se bodo drugi tebi prilagajali, ti pa tega niti malo nisi pripravljena narediti. Zato – s tabo ne grem!

Včeraj sem se tam ustavila na poti domov. Vroče, niti ni bilo dosti turistov….drugače pa en sam kič. Dober biznis so se spomnili Bosanci. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se komu pokazala Marija tud v Sloveniji, da bi ljudje potem imeli vsaj priložnost kaj zaslužit.

Pametno. Ti bi pokvarilo še tako prijetno doživetje.

Bosanci??? Halo, kaj pa imajo Bosanci veze z Medžugorjem??? Si špricala zemljepis??? Drugič prej poglej na zemljevid, da se ne boš tako sramotila! Medžugorje je na Hrvaškem!

Bosanci??? Halo, kaj pa imajo Bosanci veze z Medžugorjem??? Si špricala zemljepis??? Drugič prej poglej na zemljevid, da se ne boš tako sramotila! Medžugorje je na Hrvaškem![/quote]
Se mi zdi , da si ga ti še bolj ! Međugorje je v hercegovini , ta pa leži v Bosni in Hercegovini .So pa tam hrvati res večinski prebivalci .

kurešček.org

vse to imamo doma

Jutri je zadnji dan srečanja z….

Pri tej vročinimodsvetujem obisk, ker ni za dihat tam. Sem se pred leti ustavila, ker sem se peljala mimo, pa sem tudi takoj odšla, ker si stopil med tist beton, ni bilo za dihat.

Mogoče se ti pa zato prikaže Marija ? V taki vročini je vse mogoče.

misliš fatam organa?

mi smo letos maja skoknili tja na poti iz Splita v Sarajevo, zgleda kot en portorož, poln plastičnega kiča, ljudi je bilo zelo malo, mislim da je biznis v zatonu. Drugače pa nismo čutili nobene svetosti ali kaj podobnega, običajen turistični vrvež z neka več nunami in patri, ki se sprehajajo tam naokrog. Maša je bila na odprtem, zelo formalno, z dekliškim pevskim zborčkom.

Dobra finta za skubljenje folka, vsaka jim čast.

Bila sam nedavno u Međugorju, predivno iskustvo i svima bih preporučila odlazak tamo. Odsjeli smo u jednom divnom hotelu u Međugorju, osoblje je bilo jako simpatično i drago, blizu crkve i centra.

Dobro poznate moja pisanje in veste, da sem veren.

Eno novo leto sem preživel tam, ker je bilo poceni in razmeroma dobra postrežba / veliko svinjine.

A v ostalem se strinjam. Gre za biznis, kič, izvem, da je neki Fra Jozo pofukal neko redovnico in da imata otroka….skratka, nič ni v zvezi z vero.

Najbolj so me pa motili raznorazni narkomani (prepoznam po kapucah in kajenjem) in da je neki Fra Jozo naredil TEOF pri nas v Ljubljani pa ni hotel govoriti slovensko. Še več – rekel je, kako to, da imamo v glavnem mestu za župana – Srba. Kot da se ga to kaj tiče….

Sem si misli, pa ga ti skini s kurca!

Prvo potegneš ven 5 let staro temo ven, pol pa še pišeš bedarije kot vedno. Ne bi raje nehal? Prosim in hvala.

Vprašajte g. Primoža, pa vam bo potrdil, da nisem avtor. In če so za vas to bedarije, za druge z IQ>60 niso. Te zlorabe kraja, ljudi (vernikov) in redovnic so resna zadeva, vredna kazenskega pregona.

Moje misli o Medjugorju so enake mislim o Tunjicah in o Županjih njivah. Se še spomnite “prikazovanj” tam in o njih nenadni izginitvi :-))))

Vesel oče

Vir:

http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwie04_1uZ7TAhUBAxoKHV__BmUQFggqMAM&url=http%3A%2F%2Fwww.slovenskenovice.si%2Fnovice%2Fslovenija%2Fmarija-z-zupanjih-njiv-ni-pozabljena&usg=AFQjCNGpmD6aJirX9VAaJB-Hl52wjl429w&sig2=iNvtF_pOWKb975honSSvGA&bvm=bv.152180690,d.d2s

Jaz tudi ne verjamem v to.

Prav zanima me, kakšen izgovor bodo imeli ti “vidci”, ko bodo ostareli, ali pa bo kateri izmed njih že preminil, češ zakaj se skrivnosti že niso začele odvijati. Kajti rečeno je, da se bodo skrivnosti začele razkrivati še v teku njihovega življenja. Če že res kaj “vedo”, zakaj ne priznajo, da, če “kaj bo”, da še ne bo kmalu. Iz enih virov vem, da živimo v milostnem času in da se ne rabimo kaj bati, vsaj zaenkrat ne. Vse bo še naprej tako kot je zdaj, vsaj 70 let. Tukaj se gre samo za kapital in njihov ego, samo, da so v “igri”. Zakaj zavajajo ljudi in strašijo z “apokalipso”, ko pa se zaenkrat še nič ne bo zgodilo. Je to prava Marija? Bitje z božjega kraljetva lahko vidi samo tisti, ki je sam dosegel takšen nivo in ki je prekosil svoj um, ter lahko vidi svojo dušo. Ko duša gleda dušo, takrat zre v resnico, ko pa se gleda z umom in z očmi, takrat se pred nami prikaže iluzija. Um namreč ne more videti duše, zato tudi ne verjamem da bi že majhni otroci lahko videli Marijo, ker je niti ne bi morali videti, četudi bi stala zraven njih. Teh deset skrivnosti je morda resničnih, ampak je treba vedeti, da se jih ne da časovno umestiti, in oni že časovno postavljajo to v okvir, češ da naj bomo pripravljeni, kajti vse se bo zgodilo prav kmalu. Sicer pa imam tudi jaz večjo duhovno skrivnost, kot jo imajo tile, ki jo skrivam že sedem let in katera se ne nanaša na prihodnost. Še dobro, da nihče za to ne ve in me ne gnjavi, pa tudi povedal ne bi zanjo nikomur.

Ta Marija ni prava Marija, ker čista duša, se na tem svetu lahko kanalizira samo skozi telo, vse kar pa ima delček uma, pa se na tem svetu lahko giba prosto po prešernu. Temu pravimo iluzija.

Če so že tako pametni ti “vidci”, da vedo kako zgleda Marija, pa naj povedo, kakšen je Bog. Od mene že ne bi dobili odgovora.

Spet se javljam po šestih letih. Imam namen enkrat obiskati to Medjugorje. Sprašujem pa se, zakaj imajo ljudje sprane možgane. To vse je samo igra, še celo vidci so nasedli tej igri. Če se ti nekaj prikaže in pride do “čudeža”, to še ne pomeni, da je to to oziroma, da je to resnica. Kar vidijo oči, ni resnicno, kar vidi ziv duh, ne duša, ampak ziv duh, tisto je resnicno. Dokler je prisoten um, ni Boga. To je prvo pravilo večnega življenja po dusi. Dokler imajo ti vidci odprt um, božjega kraljestva ne bodo videli, Marija pa je samo privid, ki ga ustvarja iluzija. In potem, se še hočejo teh “svetih ljudi” dotikati. Mene, ki je videl živega Boga, ki je dosegel vecno zivljenje, premagal svoj um, pa me niti ena ženska ne povoha. Če niste našli živega Boga, vas čaka gotova smrt. In potem te ženska, ki ima sprane možgane odkloni, ker ne verjame v reinkarnacijo. Ja kaj ste pa mislili, ce ne premagate svojega uma, vas čaka gotova smrt in ponovno rosjtvo. Jezus je rekel, premagal sem smrt. To pomeni, da je dosegel večno življenje po duši, in da se več ne bo rodil. Ne povem vam kje je prava pot. V vsakem primeru, pa vam medjugorska mati Marija ne bo pomagala premagati smrti.

New Report

Close