Kredit in PZ za določen čas
Pozdravljeni!
V praksi bolj slabe. Ko sem pa na sestanku ali izobraževanju na banki pa zatrjujejo, da zaposlitev za nedločen čas ni vedno nujni pogoj.
Če imate lepe prihodke, nimate negativnega stanja na računu, urejeno družino, dobro hipotekarno razmerje za banko, nekaj privarčevanih sredstev, solidno izobrazbo in delate v uspešnem podjetju sem prepričan, da obstaja banka, ki vam odobri dolgoročni stanovanjski kredit. Če ste dobra stranka in prenesete poslovanje na to banko je to dodaten plus.
Nekateri bančni referenti raje zavrnejo stranko, kot pa, da se malo bolj potrudijo in poiščejo rešitev.
Lep dan!
Če imete takšne karakteristike, kot sem zgoraj opisal je to v praksi že bilo možno.
Bom malo karikiral. Če ste zaposleni v dobro stoječem podjetju ali državni upravi na vodilnem mestu in imate 500.000,00 SIT neto plače, sem skoraj prepričan, da vam najdem banko, ki bo še vesela, da vam da kredit v določeni višini.
Konkretnih bank pa na forumu ni dovoljeno omenjat.
Kot sem vam omenil, je vse odvisno od vaše bonitete.
Lp,
Moj nasvet iz enega od prejšnjih postov in je tudi primeren odgovor za
Dragana:
Ko najemaš kredit na banki nikoli ne hodi iskat kredit v njihovo “centralo”,
ker imajo tam tako ali tako preveč vlog in običajno že prekoračen plan prodaje. Zato se takih primerov, ki niso ravno “standardni” brez pomislekov
izognejo.
Raje obišči manjšo poslovalnico, ki se bori za vsak prodani kredit in se bo
zato, da bi nekaj prodala tudi temu primerno potrudila tudi v takih, malce
nestandardnih primerih.
Vedi, da imajo vse poslovalnice svoje tedenske, mesečne, polletne ….
plane prodaje in nekatere poslovalnice jih le z težavo tudi dosegajo.
In ravno tam te bodo poslušali in ti tudi svetovali.