Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kredit; kje najugodneje?

Kredit; kje najugodneje?

VZELA BOVA 120 000 EUR KREDITA ZA gradnjo montažne hiše… je kdo jemal zadnje čase, pa preverjal pri ostalih bankah kje se najbolj splača??

hvala

Tako velik kredit edino na hipoteko dobiš,če veš kaj to pomeni.

vem kaj pomeni ; haloo ;)) ?? I ja na hipoteko ja ga bova vzela; zanima me samo, če ga je še kdo vzemal azdnje čase in katero banko je izbral…

Tudi na banki se ne obnašajo do vseh strank enako. Moji sodelavki so dali na NLB krasne pogoje, ko sem šla pa jaz vprašat, sem dobila samo “ja to pa ne gre, gospa”. Sodelavka je potem povedala, da je pač tam nekoga poznala.
Banke tudi same postavljajo pogoje glede pristopa k njihovemu življenjskemu zavarovanju, ali skladom ali prenosom računa. Na eni banki se je moja plača smatrala za solidno (dobrega jurja), nekje pa občutno premalo (za isti, hipotekarni kredit). Spet drugače so tretirani tisti, ki so v službi v JU, drugače tisti, ki so pri kakšnih privatnikih.
Sama sem se na koncu odločila za Unicredit banko, tega je sicer že nekaj časa, ampak mislim, da je še vedno med ugodnejšimi.

Najbolje da dobita ponudbe od večih bank, povejo vam tudi če ga lahko dobite toliko.
Sem pa slišala, da je BKS banka ena z najnižjo obrestno mero – 1,6 . Za preverit je.

Pred pol leta 100.000€ pri Abanki 2,0% + 6M Euribor.

Ostali pogoji: Zavarovanje kredita pri Triglavu (15€ na mesec za 40.000€), Visa ali MC

Je pa tudi nekdo zame dobro besedo rekel.

za koliko časa in kakšne obrok pa imaš? in hvala za odgovor..

jaz imam 65.000 eur pri Hypo, mesečni obrok 480,eur 15 let. 2,2 + 6 mes euribor
+ kartico + življenjsko (18 eur za oba z možem mesečno )

mi je pa žal da nisem preverila na BKS, baje 1,6.

Evo, čist enake izhodiščne cifre: 65.000 € na 15 let, obrok kredita 440 € (ravnokar padel za 20 €), 1,9 +3 mes euribor, vzela kredit pred enim letom pri Banki Koper.
Dvomim, zelo dvomim, da kakšna banka danes ponuja 1,6 obrestno mero.

Nama so na gorenjski banki rekl naj se raje obrneva na avstrijske banke ker imajo slovenske banke obupne pogoje….nisva se sla…lp

Trenutno kot najbolj ugodna banka za stanovanjski kredit slovi BKS banka, vendar bodite pozorni na celotnen paket, saj vam za najugodnejšo varinato želijo vsiliti še neko brezvezno zavarovanje, varčevanje in osebni račun hkrati. Mislim, pa, da v ponudbi ni več 1,6, ampak 1,85 pribitek.

Na to ne smete pristati, vztrjajate le pri osebnem računu – pa tudi če bo obrestna mera malenkost višja.
Sicer pa ne pri nobeni banki pristat na višji pribitek od 2%, ali na sklepanje kakšnih zavarovanj itd. Zavarovanje sklenite samostojno, pri zavarovalnici – samo za primer smrti s padajočo zavarovalno vsoto – priporočam Wienerstaedsiche.

New Report

Close