Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kredit kot s.p??

kredit kot s.p??

Pozdravljeni!

Zanima me, kako je s krediti če si pravna oseba(s.p).
Poiskusil sem že na nkb ampak brez uspeha.s.p imam namreč kakih 10 mesec in dober promet cca 500-700 sit/mesec.Dobil sem samo dovoljeni minus v vsoti 400 tisoč sit kateri mi zapade meseca maja letos.Nimam še nobene nepremičnine in tudi premožnega poroka ne.

Kaj mi svetujete nujno bi potreboval nekje milijon pa pol do dva??

Zahvaljujem se Vam za vsak odgovor in Vam želim lep ter uspešen dan!

Miro

Pozdravljeni!

Na žalost je kateorija s.p. na začetku poslovanja za banko zelo rizična. Konkretne banke, kjer bi dobili kredit ne poznam. V vašem primeru banka nima zavarovanja.

Morda bi se pa dalo katero banko prepričat, seveda, če imate dobre razloge zakaj potrebujete kredit, morda poslovni načrt? Odvisno je, koliko si plačujete prispevke, s kakšno dejavnostjo se ukvarjate, ali lahko prenesete poslovanje na to banko…

Svetujem, da povprašate, če lahko dobite kredit samo kot fizična oseba?

Če pa kdo, ki bere ta forum, pozna rešitev, je dobrodošla.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Na banki boste zelo težko dobili kredit – če vam ga vaša banka ne da,
potem ga tudi drugje ne boste dobili.

Banke največkrat zahtevajo podatke o poslovanju in to najmanj za eno leto, največkrat pa za zadnji dve leti.

Osebno vam priporočam, da se pozanimate na vam najbližji Razvojni agenciji (RRA) ali na Obrtni zbornici, kjer imajo določena sredstava za
t.i. začetnike v dejavnosti.

Kaj pa žena? je zaposlena? Naj vam vzame kredit, ko pa boste vi imeli
pogoje (eno leto poslovanja) pa najamete sami.

Ja žena pa je na žalost brezposelna(trenutno).

Kaj pa potrebuješ za to agencijo od papirovja in kje lako dobim naslov te agencije?

hvala,l.p

New Report

Close