Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kredit, leasing,

kredit, leasing,

Z partnerjem imava ogledano nepremičnino v vrednosti 82000 evrov. Svetujte nama financiranje, zaposlena za nedoločen čas povprečna neto med 900 in 1000 evrov. Razmišljava o leasingu

Pozdravljeni!

Glede prihodkov iz vašega vprašanja ni razvidno. Če imata vsak po 900 EUR do 1000 EUR plače, sta solidno bonitetna in lahko dobita zelo ugoden kredit. Če so to skupni mesečni prihodki, potem vam ostane samo lizing, ki pa je nekoliko dražji kot kredit, je pa izvedljivo.

Karkoli bi vam lahko napisal, bi potreboval več podatkov.

Leo dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Prosil bi vas, če glede na naslednje podatke lahko informativno preračunate možnost nakupa nepremičnine:

Vrednost nepremičnine: 82.000,00 EUR
Bruto plača 1050 EUR…

Ali je možno dobiti kredit oziroma najugodnejši?

Že v naprej se vam zahavlčjujem za odgovor.

Lp

Pozdravljeni.

Zanima me preračun:

stanovanje cena… 82000 EUR

neto plača 1050 EUR

Ali je možno dobiti kredit ozziroma skreditirati takšno stanovanje?

Možnost najema kredita tudi do 30 let.

Lp

Pozdravljeni!

Pri kreditu se gleda neto plača brez prevoza in malice. V tem znesku kot želite ne morete dobiti kredit, ker bi bil obrok previsok.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Predlagam, da obiščete spletne strani bank, kjer imajo informativne izračune. Vtipkajte znesek in dobo (360 mesecev) in nato izračunajte višino obroka. Obrok je lahko približno 1/3 neto plače.

Lp,

Pozdravljeni,
vsak od naju ima takšno neto plačo. Zanima pa me tudi dolgoročni potrošniški kredit na max. dobo z zavarovanjem prek zavarovalnice. Partner bi vzel del za nakup nepremičnine leasing jaz pa bi ostali del to je okoli 21.000 evrov gotovinskega kredita. Svetujte prosim;

Hvala in LP

oprostite,da se vtaknem v ta pogovor,jaz tud zdaj iščem ugodeb kredit,pa so mi rekli,da je lahko obrok cc 40% plače.nam so zračunali:
znesek odobritve:52000 eu
obrestna mera:eribor:3,90%1,80%
skupna obr.360Mesc. 5.70%,obrok 301,81 eu
kaj se vam zdi?
še enkrat se opravičujem,ker nisem zastavila vprašanja samostojno.pozdrav

Maksimalna doba kredita zavarovanega pri zavarovalnici je 10 let. To kar želite je izvedljivo.

Ne razumem pa zakaj lizing in zakaj gotovinski kredit? Ta varianta je dražja.

Lp,

Pozdravljeni!

Težko rečem kako se mi zdi, ker imam premalo podatkov. Takšen kredit se da dobiti za obrok okoli 270 EUR. Odvisno od marsičesa, npr. kakšne prihodke imate. Trideset letni krediti so precej dragi in jih svetujem, če res ni druge variante.

Lp,

New Report

Close