Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti kredit-ločitev

kredit-ločitev

Pozdravljeni !

Imam hipotekarni kredit na dobo 25 let, me pa nekaj zanima .Z ženo imava postopek za ločitev , imava 2 mladoletna otroka, vsak sva na nepremičnino dediča eno tretino bajte , ki pa še stanujejo njeni starši.Ona ni zaposlena in me zanima kako bi se dalo rešit kradit , njena mama je porok kredita . Jaz se bom izelil in ne mislim 300€ plačevat na mesec. Kako se bi dalo to rešit? Za odgovor se vam zahvaljujem.

Spoštovani!

Najlažja in morda edina rešitev v vašem primeru je, da greste na banko, pri kateri imate kredit in vam bodo tam svetovali/razložili kakšne opcije so odprte. V kolikor vi ne bi bili zmožni plačevati kredita, ga bi moral plačevati porok, ki je v vašem primeru tašča. Predlagamo tudi, da v dogovore takoj vključite tudi svojo taščo.

Lepo pozdravljeni!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close