Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kredit-mlad par

kredit-mlad par

Spoštovani!

Sva mlad par, oba zaposlena sele nekaj mesecev (ndč). Kaksne so sploh najine moznosti za pridobitev stanovanjskega kredita in koliko bi sploh lahko dobila, ce bi oba vzela kredit. Oba imava nekako povprečne plače, nobeden od naju nima nepremicnine.

Hvala in lep pozdrav

Pozdravljeni!

Svetujem vama, da začneta varčevati za približno tak obrok, kot bo za kredit. Banke imajo posebne programe in vam že sedaj povedo, koliko časa morata varčevati, da vama odobrijo želeni kredit.

lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Pozdravljeni!

Sem “začetnica” na področju pridobivanja informacij za stanovanjski kredit. Zanima me, če mi lahko vi osebno nudite kakšen nasvet (in za kakšno ceno), če sem sama zaposlena, partner pa je s.p.

Hvala, tanja

Pozdravljeni!

Z veseljem vam svetujem ali uredim kredit. Cena je stvar dogovora. Določene zadeve ne stanejo nič, nekatere je potrebno nekaj plačat. Je pa vse stvar dogovora. V vsakem primeru pa morate imeti od tega korist.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close