Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kredit na položnice???

Kredit na položnice???

Živijo!
Kaj mi lahko napišete kaj o kreditiranju (nakupu) vozil na položnice. Mora biti jemalec le-tega zaposlen za nedoločen čas ali kako? Hvala.

Pozdravljeni!

Pri kreditiranju za nakup vozila morajo ravno tako biti izpolnjeni vi pogoji, kot za ostale kredite (1/3 OD, zaposlitev za nedoločen čas…). Krediti za avto so v večini bolj ugodni, kot gotovinski krediti (nižji stroški odobritve, nižja obrestna mera ter nižji stroški zavarovanja).

Na kakšen formalni način boste vračali kredit baki je pa stvar dogovora med vami in banko. Na položnice je zelo razširjeno pri leasingu vozil.

Leasing je bolj ohlapen in pogoji niso tako strogi, kot pri kreditu. Malenkost je dražji kot kredit. Lastnik vozila je leasing hiša in ne vi. Pri finančnem leasingu lahko lastnik postanete ko plačate zadnji obrok.

Lep pozdrav!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

imam 850 plače, kot sp. pa mesečno od 250 do 350 zanima me, če lahko dobim še kredit saj imam že 380 kredita

Odvisno, kjer si zaposlena in kakšno dejavnost opravljaš kot s.p.
Če to vse “štima” potem mogoče da, drugače pa ne.

Prosim če milahko poveste glede kredita ne položnice,imam službo za stalno pri s.p plača je 500

Prosim če mi odgovorite bil sem zaposlen za določen čas in sedaj sem na zavodu in dobivam 360 eu.je mogoče kje dobiti kredit na položnice in kje.Lp

Prosim če mi kdo pomaga priti do kredita iz avstrije nujno potrebujem 10.000 evrov za plačilo položnic in stanarine ker mi grozijo izselitev iz stanovanja…Lp

New Report

Close