Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kredit na socialno

kredit na socialno

ali katera banka ali druga finančna ustanova v sloveniji daje krediti
na osnovi redne socialne podpore, zanimam se za znesek .2.oo ooo
lahko je tudi manj.
lp

Pozdravljena matejka!

Pri ugotavljanju kreditne sposobnosti se upoštevajo stalni, redni in dovolj visoki prihodki. Nekje cca. 90.000,00 SIT vam more ostati, ostalo je pa lahko obrok kredita, do 1/3 prihodkov.

Načeloma banke ne dajejo kredita na osnovi socialnih transferov. Če mi sporočite, koliko dobivate socialne podpore, na podlagi česa in koliko imate vzdrževanih družinskih članov, vam lahko povem kaj več.

V Sloveniji obstaja veliko privatnih posojilnic denarja, katere vam pa načeloma odsvetujem. Z malo nepazljivosti lahko zelo globoko zabredete. Poznam nekaj takšnih primerov. Če vas vseeno to zanima, vas lahko opozorim, na kaj morate biti pozorni!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

ne vem zakaj imate socialno pomoč??? nekateri nimajo niti za preživetje in bi socialno pomoč še kako potrebovali, vi pa sprašujete za kredit…takim primerom kot ste vi, bi js osebno vse skupaj vzela… je že en potrebujete in lepo rečeno izkoriščate državo in prikrajšate tiste, ki bi jo še kako potrebovali…

lp

Ej, Altzina, a si kdaj že probala preživeti mesec z 40000 Sit? Plačati položnice, najemnino, pa v usta je tudi treba kaj dat. Pa poslati do 50 prošenj za delo pa vse brez odgovora? Ne obsojat take ljudi, če ne veš kako je tako živeti. Še kako bi kredit prav prišel. Pa lep pozdrav!

Matejka, le v posojilnice nikar. Odsvetujem. Sama sem pred več leti uporabila to možnost. Obresti previsoke, težko je vračati obroke, zgodi se vam lahko, da se znajdete v začaranem krogu, kar pomeni, da boste morala drugje najemati kredit, da boste lahko poravnala starega. In povem vam, to izkušnjo imam za seboj in stanje je bilo katastrofalno.
Pa tudi, dvomim, da bi vam tudi v posojilnicah odobrili kredit, ker niste zaposleni.
Tudi tam hočejo garancijo. Avto, zlatnino, umetniška dela……
v glavnem, poskusite čimprej najti službo, to bo najboljša možnost za vas.

Na srečo se mi je dobro izteklo, poravnala sem vse obveznosti in plačala takšne obresti, da me še danes glava boli, če pomislim na to.
In tudi vam želim veliko sreče. Srečno.

New Report

Close