Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kredit pri zaposlenosti manj kot 6mesecev

Kredit pri zaposlenosti manj kot 6mesecev

Pozdravljeni!
Imam vprašanje za vse bančnike/finančnike. Zaposlen sem od Avgusta in sicer za določen čas 9 mesecev (vse pogodbe se podpisujejo v ustanovi kjer delam za 9 ali 12 mesecev). Pogodbe se potem vsako leto brez problema podaljšujejo. Moj neto dohodek znaša 3200 evrov mesečno (z januarjem okoli 3500 neto). Stroški za stanovanje znašajo okoli 250 eur mesečno. Ostalih kreditov/obveznosti nimam. Partnerkin neto dohodek znaša tudi približno 3500 evrov mesečno. Imam v lasti tudi nepremičnino in avto ter dve zelo dobri življenjski zavarovanji (nevem če to kaj pomaga).
Želel bi kredit za približno 15000-18000 evrov (2 ali 3 leta čas odplačevanja, kar znaša nekje med 500 in 800 evri mesečno). Že na treh bankah (Sparkasse, Addiko in SKB) so mi rekli da žal trenutno nisem kreditno sposoben, ker imam pogodbo za določen čas in sem zaposlen manj kot 6 mesecev.
Zanima me ali kdo izmed vas morda ve če in pri kateri banki nudijo kredite brez teh dveh pogojev.
Razumem da imajo banke svoja pravila. Vendar se mi moje finančno stanje resnično ne zdi tako slabo in ne razumem točno kako lahko potem recimo soseda s 1000 evri mesečnega prihodka in z dvema otrokoma pridobi stanovanjski kredit za 80000 evrov, jaz pa sem po drugi strani kreditno nesposoben.

Hvala za odgovore!
Lep pozdrav!

New Report

Close