Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute KREDIT – prosim, svetujte

KREDIT – prosim, svetujte

Svaka čast, jaz vama čestitam, da si upata. Jaz imam 3x večjo plačo, moja je tudi brezposelna, pa ne upava v kredit za hišo…. Pa bi srčno rada zamenjala.

Samo za kredit za hišo ne bi rabila le 25 jurjev, a ne? 🙂 Odvisno, kakšen je vaš način življenja – koliko otrok, kakšni avtomobili, kakšne življ. potrebe glede hrane, dopusta, oblek, na koliko let bi ga vzela …

Sva z zneskom 20.000 EUR naredila NIČ
Kako vidva mislita naredit hišo?

Hecno, kako po eni strani računata, da se bo že obstoječi nepremičnini cena dvignila, po drugi strani pa poveš, da sta iz manjšega kraja in da so pri vas stanovanja precej cenejša.
Se bojim, da imaš nerealna pričakovanja. Cene nepremičnin po vukojebinah se še leta in leta ne bodo dvignile na prejšnje cifre, razen v primeru orjaške inflacije, v tem primeru vaju bo pa tudi kredit pokopal.
Skratka, tole finančno konstrukcijo morata postaviti malo na realna tla, sicer bosta ena od tistih, ki potem jokajo po televiziji, ko jim banka zapleni stanovanje, ker ne morejo več odplačevati hipoteke.

če bi prebral post, bi videl, da toliko rabiva poleg tega, kar imava, da bi lahko kupila stanovanje v bloku, za hišo pa itak ni nič, to je en del parcele.

glejta realno: očitno nisi razumel. za prodati imamo zelo veliko nepremičnino na precej veliki parceli, v lj koncu bi samo parcela stala toliko, kot mi želimo za vse, torej moja polovica tistega bi bila lep znesek! in ker so cene nepremičnin tu nižje, je znesek vsega skupaj, za kolikor pač ponujamo, nizek, a še vseeno visok, ker gre za veliko zadevo, zato se ne proda. in tako so tudi nižje cene stanovanj v bloku, a to ne pomeni, da so zastonj. jaz že gledam realno, brez skrbi 🙂

Vas lahko vprašam kje v katerem manjsem kraju dobi stanovanje v bloku za cca 43000 eur?

Hvala za odg, ker sem sam tudi v podobni situaciji kot vi.
Veliko sreče pro reševanju problema.

New Report

Close