Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kredit Stanovanjskega sklada RS

Kredit Stanovanjskega sklada RS

Kaj menite o ponudbi SSRS za kreditiranje nakupa neprodanih skladovih stanovanj do 15 let? Na hitro sem primerjala z bančnim kreditom in se mi zdi, da je dejansko ugodnejši, vendar morda skriva kake skrite pasti ali neugodnosti, ki jih kot ne-strokovnjaki ne opazimo? Sicer navedene pogoje izpolnjujem glede višine najetega kredita, zmožnosti odplačečvanja (zaenkrat) izpolnjujem.
Hvala za odgovor, lep pozdrav
D.

Jaz sem tudi to gledala in se mi zdi, da je ful ugoden, Pač želijo prodati tista stanovanja, ki so jim ostala. Če bi mi katero prišlo prav, bi takoj pograbila. Najnižja obrestna mera, ki so jo znanci pridobili v banki v zadnjih mesecih je 6M EURIBOR + 1,6% za 60k za 15 let, pa še to je šlo za zelo dobra poznanstva v banki, kolega sta dobila 5,9 %fiksno obrestno mero za 10 let za cca 80k EUR.

Na žalost so nama vsa tista stanovanja predaleč od službe, drugače so una v Kranju ful lepa, una v Postojni tud 🙁

Čudi me, zakaj ne ponudijo kredita na 30 let.

Je pa zanimivo vprašanje, kolikšen moraš imet dohodek, da lahko v 15 letih kupiš katerokoli stanovanje (obrok dobrih 1000 €???)…

So loleki največji….vsaj 20-25 let bi morali dat——

Je pa zanimivo vprašanje, kolikšen moraš imet dohodek, da lahko v 15 letih kupiš katerokoli stanovanje (obrok dobrih 1000 €???)…

So loleki največji….vsaj 20-25 let bi morali dat——[/quote]

POLEG TEGA POMEMBEN PODATEK: Se tud eno stanovanje ni prodalo, odkar so ponudili “ugoden” kredit……

New Report

Close