Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kredit za avto

kredit za avto

Kupujem avto na kredit in sicer na 8 let. Sem pred dilemo ali vzamem kredit s fiksno obrestno mero ali euribor. Gre za renault financiranje, tako da nimam možnosti izbire bank. Razlika v obroku je cca 15 eur, končno preplačilo pa je pri fiksni om večje za 1500 eur., kar pa se mi ne zdi tako malo.
Kaj mi svetujete?

hvala

Ali avto potrebuješ zdaj in takoj? To bi bilo zame bistveno vprašanje.
Z odlogom nakupa lahko ogromno prihraniš, seveda če avto res ne potrebuješ takoj.
Potrebuješ pa tudi informacijo.

Seveda ga potrebujem, že tako sem predolgo oklevala. Prosim za nasvet.

hvala

Kakor koli se boš odločila si na izgubi. Avto je dobrina ki izgubi največ na vrednosti. Vsi pa se jih oklepamo kot nujno zlo.
Trenutno je eribor ugodnjejši, glede na situacijo v kateri se je znašla Slovenija ko se zahteva poplačilo kreditov ki so jih najele Slovenske banke iz evropske banke v višini 2,1 miljarde € do konca leta pa se mi dozdeva, da bi bila fiksna mera ugodnejša vsaj dolgoročno. Saj bodo morale Slovenske banke dvigniti ceno kreditov če bodo želele poplačati dolgove, oziroma bodo morale za pridobitev novih kreditov plačati same višjo ceno ki jo bodo v končni fazi plačali komitenti.
Tukaj sem mnenja, da nihče ni dovolj pameten, danes nihče ne more z gotovostjo reči kaj bo jutri.
Odločitev je torej tvoja. Vse ostalo je lahko samo zavajanje. Takšno je moje osebno mnenje.
Za dodatna vprašanja ali kontakt pa sem na voljo tudi preko zasebnega sporočila.

Lahko prosim za vaš email naslov

hvala

Noben problem ni, le napiši sporočilo preko zasebnega sporočila.

Če bi znala…

Klikneš odgovor preko zasebnega sporočila, zraven imena ki mu želiš sporočilo poslati

Me prav zanima koliko jih ujamete?

Nekoga vedno matra samo FIRBEC.
Pogledal sem malo tvoje komentarje, vedno si precej firbčen in negativen, nikoli pa nobene rešitve, podoben si mojemu prijatelju ki nikoli nič nima. ima pa eno isto lasnost kot ti, Vedno vidi sovražnike in prevare, vedno so drugi krivi ker on nič nima in za njega je vse kar se dogaja nateg.
Toliko o tvojem komentarju.

Ni bil komentar temveč vprašanje.

New Report

Close