Kredit za podjetje. Najboljša rešitev?
Pozdravljeni,
Zanima me ali mogoče ima kdo informacijo kje bi najhitreje pridobil sredstva za nekaj let staro podjetje podjetje v višini 8 tisočakov. Vrniti sem pripravljen skupaj z obrestmi 10.500€ v roku 8 mesecev.
Gre za zelo majhen d.o.o., kjer sem edini zaposlen. Letni promet je okoli 50 tisočakov.
Sveža sredstva potrebujem za izboljšanje plačilne sposobnosti podjetja in povečanja konkurenčnosti.
Pri banki imam s posojilom težave, ker želijo poroštvo. Sam nisem soliden porok, ker celotni denar pustim podjetju in nimam rednih prilivov na osebnem račun (si ne izplačam plače ampak plačam samo prispevke). Družine ne želim obremenjevati in prositi za pomoč, ker imata starša že komaj za svoje življenjske potrebe in zaradi nizkih plač nista kreditno sposobna. Sam staršem rajši dajem kot vzemam, verjetno me razumete..
Se zahvaljujem za morebitne predloge.
Lep pozdrav
Poroštva pri bankah so problem, sploh v tvojem primeru.
Včasih… ampak res pred časom, so se banke prevečkrat zafrknile pri dajanju kreditov in sedaj se kot podjetnik srečuješ s problemi, za katere dejansko nisi sam kriv. Kakorkoli…
Rešit se da tudi preko Slovenskega podjetniškega sklada; imajo konstantne razpise za subvencioniranje obrestne mere, prav tako so zunaj razpisi, kjer ti ponujajo garancijo za sklenjen kredit. To sta, recimo, dve možnosti. Je pa treba za to nekaj časa in nekoga, ki se spozna na prijave za razpis.
Kakšne nepremičnine v osebni lasti nimaš? Ker tudi to sprejmejo za poroštvo.
Varianta je tudi zastava premičnega premoženja (imaš kakšne stroje in podobno… poglej malo seznam osnovnih sredstev).
Ali pa poiščeš poslovnega partnerja (to sicer odsvetujem, ampak je pa varianta, če je treba speljati v kratkem času), ki ti s svojim vložkom v podjetje prinese svež kapital.
Sicer pa lahko tudi kot fizična oseba pri več bankah najameš “navaden” potrošniški kredit in sredstva vložiš v podjetje. Zdaj imajo neke akcije, tudi za nekomitente.
Je pa blesavo, ja… človek bi rad nekaj delal, ustvarjal in prodajal na trgu, pa se moraš dejansko slečt za teh par jurjev. Po drugi strani pa banka seveda ne bo dala denarja, če ne dobi česa v zameno, logično.
Jaz bi poskusila z garancijo na Slovenskem podjetniškem skladu. Imaš zdaj malo morje ponudnikov, ki ti pripravijo dokumentacijo.
Zdravo, se na žalost podjetniki srečujemo z zavrnitvijo na bankah. Razen, če imaš toliko denarja, da posojila niti ne potrebuješ, vsekakor neprijetno.
Sam sem bil pred časom s svojim podjetjem v veliki finančni stiski in sem imel enako situacijo pri pridobitvi sredstev. Praktično so mi državna podjetja zategovala vrat, moral sem jim zalagati za 30 dni denar in podobno. Mislim bolano, tisti ki ima največ na voljo (država) pričakuje dobesedno od reveža da mu ponudi 30 ali celo 90 dnevni rok plačila šele po dobavi blaga ali storitve.
Vse narejeno tako, da lahko debela svinja ostane pri koritu, brez velikega denarja pa ne moreš zraven. Potem se pa sprašujete zakaj državna podjetja nevem kolikokrat preplačajo javna naročila. Če bi plačevali predračune in ne račune z nerazumljivo valuto plačila, bi bila konkurenčnosti občutno višja, ker bi tako manjša podjetja lahko ponudila svoje normalne cene. Velike svinje pa so itak zmenjene med sabo kako visoke ponudbe bodo poslali, da zagotovo poberejo kar se da.. Se opravičujem za malo izven tematski zapis.
Verjetno potrebuješ denar hitro zato predlagam, da si posodiš od koga, ki ni banka in si zaupata. Morda ti lahko posodi tudi kakšno drugo podjetje. Preveri tudi možnost izrednega limita, ipd.
Držim pesti, da rešite zadevo.
Kontaktirajte nas za več informacij o ponudbi posojila in rešili bomo vašo finančno težavo. kontaktirajte nas preko e-pošte: sabinhelps@gmail.com
Telefonska številka:+1 (689) 247 6462 (Klic/Kaj je aplikacija
vprasam8382, 28.08.2018 ob 10:02
Pozdravljeni,
Zanima me ali mogoče ima kdo informacijo kje bi najhitreje pridobil sredstva za nekaj let staro podjetje podjetje v višini 8 tisočakov. Vrniti sem pripravljen skupaj z obrestmi 10.500€ v roku 8 mesecev.
Gre za zelo majhen d.o.o., kjer sem edini zaposlen. Letni promet je okoli 50 tisočakov.
Sveža sredstva potrebujem za izboljšanje plačilne sposobnosti podjetja in povečanja konkurenčnosti.
Pri banki imam s posojilom težave, ker želijo poroštvo. Sam nisem soliden porok, ker celotni denar pustim podjetju in nimam rednih prilivov na osebnem račun (si ne izplačam plače ampak plačam samo prispevke). Družine ne želim obremenjevati in prositi za pomoč, ker imata starša že komaj za svoje življenjske potrebe in zaradi nizkih plač nista kreditno sposobna. Sam staršem rajši dajem kot vzemam, verjetno me razumete..
Se zahvaljujem za morebitne predloge.
Lep pozdrav
a ni pri doo obvezno izplacilo place? Od česa pa ti pol zivis, ce si place ne izplacas? Saj ne mores kar tako dvigovat denarja firme za privat zadeve?
Zagotovite si kredit v 24 urah
Kot stranko LOPEZ GROUP FINANZAS vas priporočam za vse vaše potrebe po financiranju po stopnji 2%. Za tiste, ki potrebujete posojilo, ne oklevajte in jo kontaktirajte kot jaz in zadovoljni boste: lopezfinanzas95@gmail.com
Sicer je res da banke podjetnikom na začetku kariere nerade posojajo denar, ampak tole je zelo čudno.
Od nečasa moraš živet. Denar ven pobiraš kot dan kredit tebi?
Kako boš povečal konkurenčnost? Z investiranjem v opremo ali v finančne naložbe? Ali je to le velik bla bla?
Kakšen podjetnik si če si pripravljen plačat obresti več kot 20%? Veš ko nekdo take piše, ostalim začnejo zvonit vsi alarmi. Ali si tako v buli ali pa nimaš pojma o poslovanju. Kakšno imaš razmerje med kratkoroćnimi terjatvami in kratkoročnimi obveznostmi? Če posluješ s prenizkim dobičkom ali celo z izgubo, je čas da razmisliš o prenehanju poslovanja.
Denar boš dobil tako da začneš klicarit kupce, zavlačuješ s plačevanjem obveznosti. Prodaš osebne predmete (npr.avto …) in denar vrneš v firmo.