Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kredit za s.p. normirance

Kredit za s.p. normirance

Katera banka ali posojilnica da kredit normirancem ali klasičnim espejem.
Rabim cca 5000 za dobo 3-5 let.

Natanko tole si pred časom že spraševal/a. Ker ti odgovori verjetno niso bili všeč, misliš, da bo tokrat kaj drugače?

Če rabiš 3-5 let za odplačati 5K, potem predlagam Zavod, ker če zaslužiš tako malo, ne vem, kako preživiš???

Ne, v firmi so nas dali delat preko pogodbe, najema. Tako, da sem prekarka. Delo je, nakazavanje denarja je redno, vse je super,vendar še iščem nekaj, da bi se lahko osamosvojila. Sicer nekaj malega delam še zraven, vendar je premalo, ker mi zmanjkuje časa. Zato iščem nek ugoden kredit.

Najprej pojdi vprašat na svojo banko, kako gledajo na take izmečke, kot sva ti in jaz. Če si že dovolj časa komintentka in nimaš kakšnih črnih pik, bo mogoče šlo ali pa vsaj izreden limit.

Jaz zbiram pogum, da grem vprašat 🙂
Če ne bo šlo, bodo pa otroci študenti vzeli vsak po tisočak ali dva – žalostno, a resnično, da imajo študenti uglednejši status v banki kot mi.

Sem normiranka z zelo visokimi prihodki. Meni je bančni svetovalec kredit ponujal sam od sebe, pa ga sploh potrebovala nisem. Res je vse odvisno od bonitete.

SID banka, nudi ravno take kredite po ugodni obrestni meri z možnostjo moratorija na povračila do 2 let.

Odvisno od banke, ne smeš pa imeti nobenega finančnega greha, ker ni šans, da ti kaj odobrijo. Gledajo tudi to, če lizing ali kak drug kredit odplačuješ točno na dan zapadlosti. Buhnedej, da se jim v preteklosti pokaže kakšen minus ali izvršba.
Tako da … ni druge kot vprašat na banki …

New Report

Close