Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kredit za s.p.

Kredit za s.p.

Tudi jaz imam vprašanje, kje dobiti kredit za s.p. Banke, tudi matična banka,pri kateri imam odprt poslovni račun, ne da kredita, čeprav imam plačane davke, nisem na črni listi, kredita pa tudi ne rabim tako veliko. Gre se za par tisoč evrov, za premostitev težav, ki so nastopile v začetku letošnjega leta. Dela je sedaj veliko, vendar se ne more delat zaradi teh finančnih težav. Država vedno govori, da je treba podpreti malo gospodarstvo. Sam bi tudi rad zaposloval v bodoče, vendar, če sedaj ne dobim finančne pomoči, lahko samo zaprem s.p. Imam nekaj limita na banki Koper, novega kredita pa nočejo dati. Ali mogoče kdo pozna rešitev?

Na podlagi statistike ste v očeh banke izredno rizična oseba. Obrnite se na podjetniški sklad.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

to pa ne razumem čisto.
Kaj pomeni, da “se ne more delet zaradi finančnih težav?

Imate delo in nimate obratnega kapitala? Če je tako, sem skoraj prepričan,da se bo našla banka, ki bo tu pomagala.

Nimate dela in bi radi denar? To je pa seveda skorajda nemogoče-iz česa bi pa vračali? Bi vi posodili denar nekomu, ki ne ve, kako in kdaj ga bo vrnil?

Kot sem že dejal,je bila 3 mesece mrtva sezona,zdaj pa se odpira, in potrebujem obratni kapital oz finančno premostitev,ker potem bodo prilivi zopet prihajali redno.
Sklenil sem zelo dobro pogodbo,plačniki pa so državne ustanove,ki plačujejo,čeprav v roku 1 meseca.Bolje to,kot čakati 3 mesece,sploh v teh časih.
Čeprav minister Lahovnik apelira na banke,naj financirajo mala in srednja podjetja,ki državi prinesejo veliko dobička,se bankam fučka oz njihov moto je:kako ne dati posojila:

Če kdo kaj ve,kje bi lahko dobil posojilo,že vnaprej hvala,ker teče voda v grlo,na podjetniški sklad ne morem čakati.

Lp

Mislim da vsaki fizični osebi ki ima službo banka da nekaj tisoč evrov kredita, zato mi ni jasno zakaj ne bi dali nekemu SP-ju.

Fizična oseba mora imeti redno zaposlitev in redne prihodke. S.P.lahko mimogrede ostane brez prihodkov in v velikih dolgovih, zato je izredno ranljiva kategorija.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

za podjetja kot je Istrabenz in se ne more znajti v dolgovih je pa toliko lažje, ker tako veliko podjetje sigurno nebo propadlo.

Probaj na zavodu vzemi nezaposlivo osebo i z malo sredstev mu omogoči delo 1 mesec v poskusni dobi če boš z njim zadovoljen dobiš 4.000 za njegovo zaposlitev posebej če imaš veliko dela bo najlažje da se pozanimaš na zavodu za zaposlovanje.

Pošiljatelj http://www.odsevni-trakovi.si

New Report

Close