Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kredit za zemljo

kredit za zemljo

Spoštovani!

Moj sosed prodaja zemljišče, ki je zelo spojeno z našim kjer imamo stanovanjsko hišo. Sosednja zemlja ima že nekaj dovoljenj. Jaz imam stanovanjski problem rešen. Tudi ne nameravam graditi. Le “nov” sosed bi zelo posegel v naš vsakdan.
Nakup te zemlje bi zaokrožil naš “dom”
Imam 25 let. Sem redno zaposlen. Moji mesečni prejemki zelo nihajo od minimalnega prejemka, pa do njenega dvainpol kratnika. Mesečnih dodatkov ( kilometrina-terensko delo, prevoz na delo, prehrana) prejmem od 50 do 100 tisočakov mesečno. Sem pooblaščenec hranilne knjižice kamor prejemamo mesečno cca 210 tisoč zaradi kmetijske dejavnosti.
V skladih imam 2 mio sit, na računu držim operativna sredstva. Potreboval bi še kakih 14 mio sit. Je kakšna možnost, ali ne?

Hvala za odgovor

lep pozdrav

Pozdravljeni!

Možnost vedno obstaja, samo vprašanje je, ali je za vas ugodna. Kredit lahko dobite, če izkažete redne in solidno visoke povprečne prihodke in kradit zavarujete s hipoteko ali kako drugače (solidarni poroki, vrednostni papirji…). Če imate možnost poroka in če zastavite hišo je kredit možen, drugače vam ostane možnost lizinga.

Glede prejemkov iz kmetijske dejavnosti banke gledajo različno. Svetujem vam, da obiščete nekaj bank in sporočite tukaj na forumu kje je možno, na kakšen način in pod kakšnimi pogoji.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close