Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine kredit

kredit

Ali je danes sploh še možno dobiti stanovanjski kredit? Gre se za znesek do 50 000€, ampak hodim od banke do banke, pa nič. Na koncu bi me obrok itak prišel ceneje kot pa najemnina. Dobim okrog 1200€ plače, pa se nič ne da narediti iz tega. Res je, da je osnovna plača min., ostalo so dnevnice.

Seveda se dobi. Pri tebi je problem, da si na minimalcu+dnevnice. Moraš vedet, da ti mora ostali po plačilu obroka vsaj minimalec. Dnevnice pa le redke banke obračunajo. Ampak po moje moraš prvo pri delodajalcu iztržit višjo bruto plačo, nato pa še en krog okoli od banke do banke. Še moja izkušnja: najbolj “poslušni” in prilagodljivi so bili pri Addiko banki. Pa prijazni tudi.

Dnevnica je nadomestilo za stroške za prehrano in prav je da banke tega ne upoštevajo. Nihče si namreč ne želi imeti shiranega komitenta.

Glede na to, da vozim v špediciji, je večji del moje plače dnevnic. Bo pa res verjetno potrebno dvignit osnovo samo mi ne diši to kaj preveč, ker moram potem jaz doplačat tisto razliko pri preispevkih, ker bi padel v višji razred

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close