Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kredit

kredit

Zanima me ali je stanovanjski hipotekarni kredit
znesek: 43.000€
doba: 180 mesecev
skupna obrestna mera: 3,34 (0,99 6m evribor + 2,35 pribitka)
efektivna obrestna mera 3,42
ugoden.
hvala lp in lep dan

kako naj vemo kako dobra stranka si?

Ni ravno ugodno, če ste solidno bonitetna stranka.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Pozdravljeni,

mene pa zanima, če se splača predčasno DELNO izplačati kredit?

V ponedeljek dobim znesek kredita 4000eur, sklenjen za 2 leti…čez 3 mesece lahko šele dvignem iz varčevalnega računa in bi s tem dvigom delno izplačala kredit, seveda če se sploh splača, če niso stroški preveliki.

Hvala za odgovor

Izpogajaj se za ničelne stroške predčasnega vračila.

Izpogajaj se za nićelne stroške odobritve posojila!!!!!!!!!!!! Stroški predčasnega poplačila so po zakonu 1/2 stroškov odobritve – torej nič v tem primeru.
Če boš rekla da boš poplačala kredit si za banko slaba stranka!

seveda to ni res v primeru delnega vračila kot piše v vprašanju….

seveda to ni res v primeru delnega vračila kot piše v vprašanju….[/quote]
—————————————————————————————————————————-
Stroški delnega vračila kredita so vedno nič ne glede na to kaj se izpogajaš!!!!! Enostavno nakažeš na račun kamor se plačuje kredit.

bedarija, banka ti mirno zaračuna svojo tarifo, v kolikor jo ima.

bedarija, banka ti mirno zaračuna svojo tarifo, v kolikor jo ima.[/quote]
——————————————————————————————————–

Zate je to bedarija ,zame pa to praksa. Imam kredit in vsakič ko imam malo več denarja enostavno nakažem.- delno poplačam kredit. Brez stroškov!!!!!!!!!!!! Hypo banka!

Tako da malo se pozanimaj preden kvasiš neumnosti po forumu.

Pa o tem je bilo že govora. Če pa še vedno ne varjameš naj moje pisanje potrdi g Tomc moderator foruma.

Pri kar nekaj bank vem, da je to res. O tem smo pisali že pred leti. Da pa za delno poplačilo katera banka kaj zaračuna nimam podatkov, bil bi pa za potrošnike to dober podatek.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close