kredit,davčna številka,zavarovalnica
Želela sem najeti hitri kredit in čim je uslužbenka vpisala mojo davčno št. je rekla da ne bo šlo, ker sem blokirana. Res je da imam dolg na davčni, pa me zanima ali je krivo to ali mi zavarovlanica ne odobri ker imam tudi na zavarovalnici nekaj odprtega. Kako naj vem katera banka ima pri kateri zavarovalnici zavarovan kredit ali je vse odvisno od d.š.
l.p.
Pozdravljeni!
Dokler imate davčni dolg ne boste mogli dobiti kredita. Če imaste spor z zavrovalnico ravno tako ne morete dobiti kredita zavarovanega pri zavarovalnici. Ste v bazah podatkov, do katerih ima banka dostop. Hitri kredit ne morete dobiti nikjer, lahko pa s kreditno kartico plačujete do 12 obrokov.
Lep pozrav!
ker sem res v velikem “sosu” vam bom postavila mogoče malo “čudno vprašanje” kaj pa če uslužbenki “pomotoma” dam drugo davčno številko, recimo od mame, in seveda svoje ostale podatke.
se to vidi? mislim ko uslužbenka vtipka davčno št. a se takoj izpišejo moji podatki ali samo sporočilo da je davčna št “blokirana”
hvala za odgovor
To vam ne svetujem. Na podlagi davčne številke so znani vsi vaši osebni podatki. Na podalgi bančne kartice in osebne izkaznice se preveri, če ste identični. Če prevaro ne bodo ugotovili takoj, jo bodo lahko kasneje, kar lahko pomeni takojšnje vračilo kredita. Ker vam lahkov dokažejo načrtno prevaro, ste tudi kazensko odgovorni in verjetno nimate denarja za odvetnika. Probajte poiskati kako legalno rešitev.
Lp,