Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kredit,davčna številka,zavarovalnica

kredit,davčna številka,zavarovalnica

Želela sem najeti hitri kredit in čim je uslužbenka vpisala mojo davčno št. je rekla da ne bo šlo, ker sem blokirana. Res je da imam dolg na davčni, pa me zanima ali je krivo to ali mi zavarovlanica ne odobri ker imam tudi na zavarovalnici nekaj odprtega. Kako naj vem katera banka ima pri kateri zavarovalnici zavarovan kredit ali je vse odvisno od d.š.
l.p.

nobena banka ti ne bo odobrila kredita pri blokiranem računu

Za hitre kredite v trgovinah…. je važna samo davčna številka, na osnovi te banka odobri ali pa ne odobri kredita.
Imajo centralno povezavo, tako da je čisto vseeno, če imaš ti kredit na npr.Abanki, trgovina pa ima sklenjeno pogodbo z Banko Koper npr. Če ni zadostnega stanja, ne gre skozi.

LP!

nimam blokiranega trr, le na dvačni dolg in en dolg na zavarovalnici. in me zanima zakaj potem ne gre skozi. zaradi dolga na davčni, ko vnesejo mojo davčno številko ali zaradi dolga na zavarovalnici glede na to da je vsak kredit zavarovan.

Mogoče imaš na zavarovalnici tudi hitri kredit? Ker skupni znesek vseh hitrih kreditov ne sme preseči po starem 300.000 sit.
Če pa je davčna dala slučajno kako izvržbo na tvoj TRR, potem pa itak ne more banka dai novega kredita, tudi če tvoj račun ni blokiran.

Kredit ni odobren, ker imaš na zavarovalnici, s katero ima banka pogodbo, dolgove. V banki pošljejo tvoj kredit na obravnavo na zavarovalnico, kjer ga odobrijo(ali pa tudi ne)pod določenimi pogoji. Ponavadi moraš z delom kredita poplačati dolgove. Davčno se vnese samo zaradi lažjega iskanja poizvedb po stranki.
V banki pa lahko vprašaš s katero zavarovalnico imajo pogodbo. Nekteri sodelujejo z več zavarovalnicami.

LP

New Report

Close