Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute krediti in kriza

krediti in kriza

Je sedaj kaj težje dobiti kredit? V mislih imam kredit za avto, cca. 20.000 EUR.

Če ste solidno bonitetni ni nič težje dobiti kredit, le malo so dražji.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Točno tako. Če je boniteta ustrezna, se da marsikaj spogajati. Pravzaprav se mi zdi, da pogoji še nikoli niso bili tako nejasni in razlike med začetno in končno ponudbo različnih bank tako velike.

Sicer pa nekaj več o tem v članku: http://www.svetfinanc.si/index.php/component/content/article/25-clanki/67-krediti-in-kriza

Točno tako. Če je boniteta ustrezna, se da marsikaj spogajati. Pravzaprav se mi zdi, da pogoji še nikoli niso bili tako nejasni in razlike med začetno in končno ponudbo različnih bank tako velike.

Sicer pa nekaj več o tem v članku: http://www.svetfinanc.si/index.php/component/content/article/25-clanki/67-krediti-in-kriza%5B/quote%5D

In kdaj bo lastnik sveta financ poplačal svoje zapadle dolgove?

To bo pa treba njega vprašati, njegovi kontaktni podatki so na spletni strani. Nimam vpogleda v njegove osebne finance, niti me ne zanimajo.

Glede na to da tržite podjetje, ki je v njegovi lasti ter je vaš nadrejeni, bi se vsekakor morali vprašati, kako lahko podjetje posluje, če lastnik niti svojih lastnih financ ne zna upravljati.

Ni ravno dobra referenca, kajne?

Glede na to, da s strani strank ni nobenih pripomb in da smo zaposleni zadovoljni s plačili, nimam nobenih razlogov, da bi se ukvarjal z zasebnimi financami lastnika podjetja. Očitno veste več kot jaz, glede na to, da se povsod, kjer je govora o Svetu financ pojavite z enakim vprašanjem in bi vas rad še enkrat napotil na ustrezno osebo.

Sva v globokem off topicu in bi vas povabil na debato preko zasebnih sporočil, razen, če seveda imate kaj relevantnega povedati na temo te nitke – Krediti in kriza.

Glede na to da ima Svet Financ že več kot dve leti blokiran račun, je vprašanje o kredibilnosti vsekakor na mestu.

Sami ste začeli z omenjanjem Sveta Financ in off-topic. Lahko pa vsekakor vaš nadrejeni pojasni zadevo, ki meče slabo luč na podjetje.

1. Članek sem spisal jaz, torej gre debata o moji kredibilnosti
2. Članek se diektno navezuje na temo in je torej on topic. Preberite si: http://en.wikipedia.org/wiki/Off-topic Mogoče bo potem bolj jasno.
3. Svet financ nikoli ni imel blokiranega računa.

Toliko o tem z moje strani. Z nekom, ki očitno predstavlja konkurenco, ki se ne potrudi niti z registracijo na forumu in čigar edini namen je očrnitev konkurenčnega podjetja, nima smisla debatirati.

Sicer pa lahko vsak primerja vaše in moje trditve:

firma: SVET FINANC, svetovanje in storitve d.o.o.
matična številka: 2238209000
davčna številka: SI26478986

Pričakujem, da se bo debata o kreditih v času krize nadaljevala na nivoju in da je zadnjih nekaj postov le preblisk nekoga s preveč časa.

firma: SVET FINANC PRIMOŽ KRISTAN S.P
matična številka: 1962752
davčna številka: SI38869900

New Report

Close