Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute krediti v avstriji

krediti v avstriji

Pred časom je neka gospa pisala da urejuje kredite v avstriji pa ne najdem njenega naslova. A mi lahko kdo pomaga?
Aja pa še nekaj. A se sploh da dobit 100% kredit za nakup nepremičnine?

V Avstriji so krediti za slovence po večini izredno neugodni. 100 % kredit za nepremičnino je v nekaterih primerih mogoč pri nas. Napišite malo več kaj želite.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

imam podjetje in bi rada kupila nepremičnino (stanovanje za delavce) ampak nimamo lastnih sredstev in bi zato potrebovali 100% kreditiranje oz. leasing. klicala sem že tri banke in na vsaki zahtevajo lastne udeležbe 20% oz 30% in zato sem se spomnila na avstrijske banke. bom zelo hvačežna če me usmerite na pravo banko 🙂 podjetje že posluje eno leto in ima pozitivno poslovanje.

Če imate podjetje, ki posluje šele eno leto, pa na žalost ne poznam banke za 100% kreditiranje. Če imate, lahko zastavite svoje stanovanje, lahko dobite poroke? Pozanimajte se tudi, kako je davčno to za vas sprejemljivo. Jaz bi na vašem mestu stanovanje najel, ker vam najemnina gre v strošek, investicija v stanovanje pa nisem prepričan, če je to davčno ugodno tretirano.
Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close