Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kreditiranje

kreditiranje

Pozdravljeni!
Pred kratkim sem na NLB zaprosila za potrošniški kredit in takoj ko je gospa videla mojo plačilno listo me je, po domače, odj*****, z; Gospa, premalo plačo imate, ne morete dobiti kredita!
Po tem, ko ti banka odtrga obrok za kredit, ti mora od plače ostati 460€ za preživetje, kar pa je moja plača 🙁 Računa se, namreč, čista neto plača, brez prehrane, prevoza… Zanima me ali obstaja kakšna možnost pri katerikoli drugi banki, za pridobitev kredita. Zaposlena sem za nedoločen čas. In še, ali je možno z zavarovalno polico za življensko zavarovanje garantirati za kredit?
Hvala vsem za pomoč

Najbolje da greš še po drugih bankah vprašat.

Kar po emailu povprašaj v drugih bankah.
Jaz sem dobil odgovor, ko sem spraševal, ampak ne vem več, od katere banke.

1 - Prvi

moj brat je dobil kredit pri bks banki in so mu rekli, da jih ne briga, od kod dobi denar, samo da dokaže, da ga dobi (kakorkoli so si to zamislili). Tako da bodo pomojem tudi tukaj rekli, da je OK.. probaj. Imajo nekje na Dunajski prostore.

LP pa srečno

Na NLB se je najtežje zmenit, so zelo togi in na ta račun izgubljajo stranke – tudi mi smo šli iz NLB drugam.

Na Sparkasse gledajo celoten dohodek (prevoz, malica, honorarji) …je pa res za premislit, koliko vzeti, saj je treba od nečesa tudi živeti.

Obstaja več bank in nekaj hranilnic, ki pri kreditiranju upoštevajo dejanske mesečne prilive na TRR. Splača se pozanimati.

New Report

Close