Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kreganje v javnosti

Kreganje v javnosti

Včera smo bili s prijateljimi na večirji in en par začel pred vsemi nami kregati. Niti nisem razumila zakaj, ona je kričala na njega. Jaz in moj mož pred drugimi nikoli ma res nikoli se ne kregamo. Tudi če govori gluposti jaz se z njim strinjam, rešujemo in kregamo doma ka smo sami. Zadnič ka smo bili jaz in mož na večirji, k nam prišel pozdravit en njegov poslovni partner. Moj mož mu je rekel da govorim slabo italijansko (ni res!), sem se samo nasmehovala, in gospod rekel mojemu možu da bom že navčila, da pa sem zelo lepa in odšel. Nu potem seveda sem mu rekla kaj me sramoti, on se smejal in rekel si dobro odreagirala. Ne razumim zakaj to delate v javnosti, meni zelo zelo nekomfortno ko nek par v javnosti rešuje stvari ka so samo med njimi. Ne vem kako naj se obnašam zraven.

Meni gre to tudi na k…. brez veze

Pred drugimi seveda ni po civilizacijski normi,  ni pa niti popredmetenje cloveka. O tebi sta govorila kot o predmetu, se v najboljsi meri hisnem ljubljencku, ki si ga je nabavil. Tudi to ni ravno kul.

Odgovor na objavo uporabnika
Dashenkaa, 24.01.2023 ob 12:45

Včera smo bili s prijateljimi na večirji in en par začel pred vsemi nami kregati. Niti nisem razumila zakaj, ona je kričala na njega. Jaz in moj mož pred drugimi nikoli ma res nikoli se ne kregamo. Tudi če govori gluposti jaz se z njim strinjam, rešujemo in kregamo doma ka smo sami. Zadnič ka smo bili jaz in mož na večirji, k nam prišel pozdravit en njegov poslovni partner. Moj mož mu je rekel da govorim slabo italijansko (ni res!), sem se samo nasmehovala, in gospod rekel mojemu možu da bom že navčila, da pa sem zelo lepa in odšel. Nu potem seveda sem mu rekla kaj me sramoti, on se smejal in rekel si dobro odreagirala. Ne razumim zakaj to delate v javnosti, meni zelo zelo nekomfortno ko nek par v javnosti rešuje stvari ka so samo med njimi. Ne vem kako naj se obnašam zraven.

A ne znaš niti enega stavka pravilno napisat?

Kreg, 24.01.2023 ob 12:51
    Pred drugimi seveda ni po civilizacijski normi,  ni pa niti popredmetenje cloveka. O tebi sta govorila kot o predmetu, se v najboljsi meri hisnem ljubljencku, ki si ga je nabavil. Tudi to ni ravno kul.

anonimno426, 24.01.2023 ob 12:54

Točno to, jaz bi popenila, da bi moj tako o meni govoril.

Mene moti samo, ko ne slisim zacetek krega in potem ne vem, za koga naj navijam.

Mogoce sem jaz kriva, ampak iz tega odstavka sem razumela samo to, da sta se dva kregala…kaj je bilo pa s tisto italijanscino…zal

Anonimna555, 24.01.2023 ob 13:01

Mogoce sem jaz kriva, ampak iz tega odstavka sem razumela samo to, da sta se dva kregala…kaj je bilo pa s tisto italijanscino…zal

je njen mož znancu rekel, da avtorica govori slabo italijansko, kar ni resnica (tako sama trdi). Nakar se je ona le nasmehnila in mu ni protivila v javnosti.

Meni je vseeno kaj počnejo parčki, ki imajo idealne FB profile, v javnosti ko se ne slikajo. Baš mi je vseeno, če se mlatijo, špukajo pred otroki…. so želeli živet tako in naj živijo.

Ja bože mili, 24.01.2023 ob 12:53

A ne znaš niti enega stavka pravilno napisat?

Meni zveni kot, da je besedilo napisala tujka, bi rekla iz Rusije, Ukrajine, tam nekje. Imam nekaj znancev od tam in takole nekako zvenijo.

Ugibam, da zato ni slovnično pravilno. Vsekakor pa pohvala za trud za pisanje v slovenščini.

Za tujce iz teh držav je tudi res značilno, da se ne kregajo v javnosti in žene so malce podrejene v tem smislu v družbi. Doma pa vsekakor nosijo hlače one:) Morda je avtorico zato tako zelo zmotilo tako dogajanje.

Mimi889, 24.01.2023 ob 14:32

Meni zveni kot, da je besedilo napisala tujka, bi rekla iz Rusije, Ukrajine, tam nekje. Imam nekaj znancev od tam in takole nekako zvenijo.

Ugibam, da zato ni slovnično pravilno. Vsekakor pa pohvala za trud za pisanje v slovenščini.

Za tujce iz teh držav je tudi res značilno, da se ne kregajo v javnosti in žene so malce podrejene v tem smislu v družbi. Doma pa vsekakor nosijo hlače one:) Morda je avtorico zato tako zelo zmotilo tako dogajanje.

V javnosti je Ukrajinka tiho in pridna, doma pa pošast, to se ve

Aha to je podobno kot zadnjič ko je tipu osvajal žensko, pol je pa ženska dobila klofuto. Ahahahah

meni je to zlobno…  tako govorjenje… namen za tem je jasen, ponižati nekoga pred drugim… lahko bi bil tiho

ali čisto drugače bi bilo če bi rekel moja žena  ne zna tekoče italijansko, ampak se zelo trudi… s tem bi izrazil pohvalo in podporo tebi… kar se od partnerja pričakuje… na pa tega kar je on naredil – da te je namerno ponižal in v tem uživa očitno.. kak odgovor je to dobro si odreagirala.,.. to je namerno prcanje lastnega partnerja pred drugimi… mater taki ljudje mi gredo na živce… meni je to zloba – tega nikomur ne narediš, kaj šele partnerju.

ona je njegova lutkica, ne žena.

Raje se nauči slovensko, glupaca ukrajinska

Tipičen vzhodni šovinističen cigu migu. Tvoj azovski bandit je pravi bedak.

New Report

Close