Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema dior captur total za gubice okrog oči

krema dior captur total za gubice okrog oči

Je kdo probal?Mnenje?

Lepooka uporablja komplet set za celo telo (Douglas Hamburg cena ca 450 eur) in je zelo zadovoljna. Spremembe so bile opazne ze po nekaj dneh.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

meni Dior kreme niso neki, uporabljam Sisleyo, pa še mala bodica za Željka, ki je tako vestno takoj navedel ceno: samo krema za obraz je čez 380 eur in Dior ji po kvaliteti ne seže niti do gležnjev ! 🙂

Joj, jaz priznam da se spoznam na te kremice kot zajec na boben. Ceno sem navedel zgolj primerjalno (razmerje krema : celoten set), ker sem pac jaz placal, ker je imela ravno rojstni dan, sicer sploh ne bi vedel. :-)))

Jaz od Diorja uporabljam zgolj pafum, ker mi je tako simpaticna nota citrusov, da ga ne zamenjam za nobenega drugega. Sicer pa uporabljm tudi Trussardijev Ocean, Jil Sanders Sun in Davidoff cool water, torej se nizje cenovne razrede, tako da kot receno se spoznam na te zadeve tako tako. 😉

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

P.S.: disi pa tale Diorjeva zadeva na zenski res krasno. To pa lajkam. :-)))

, v redu, ampak ni je pa čez Estee Lauder nočna krema za okoli oči proti gubicam. DEJANSKO je bil učinek viden naslednji dan.
Navdušena, top top top!!!

kje ima denar a dela na črno, jaz dobim samo 700 Eurov plače! Kje dela da jo prijavim!

https://www.superskin.si/
Odlična kozmetika, cene dokaj normalne, cruelty free. Nikakor ne podpiram mučenja živali za ene ogabno drage kreme a la Dior in Estee Lauder. Mislim, kako jih ni sram. In vsi ki to kupujete, se malo zamislite.

Ne vem, če je Dior kozmetika ravno vredna svojega denarja. Najbrž tudi Chanel ne. Sem poskusila in nisem ravno navdušena.

Poskusi morda s Shiseido, eni tudi zelo hvalijo kremo za oči od Clinique, samo meni se ni zdelo, da so neke spremembe.

Najlaže pa bo, da v Google vneseš Best Eye Cream in potem malo pobrskaš.

Ne verjamem, da je kaj bolj učinkovita kot kakšne cenejše… Pri teh prestižnih znamkah, se bolj plača njihov sloves in ime, ne toliko kakovost. Jaz kupujem kremo, ki stane veliko manj in sem zelo zadovoljna.

Se strinjam… Velikokrat sem že doživela, da cenejša zadeva ni nič slabša od tistih dražjih, lahko je celo tudi bolj kvalitetna. Pri velikih in znanih firmah se pač plača ime.

No, saj obstaja še kakšna druga krema kot Perle Blue, kajne? Pa dvomim, da je bil učinek viden že po parih dneh.. dober občutek na koži, to ja.. na prave učinke je pa potrebno počakati kakšen mesec ali dva 😉

Meni pa Lux Factor 🙂 Tako je, vsaka ima svoj faktor oz. kremo in smo lahko samo srečne, da smo našle, nekaj kar nam odgovarja…

Res je 🙂

New Report

Close