Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema-Fade out

krema-Fade out

Kupila sem tole kremo v lekarni, ker sem pred kratkim tule zasledila, da jo je ena priporočala. Imam namreč rjave madeže po obrazu. Na navodilu piše, da je najbolj učinkovita, če se mažemo na očiščen obraz zjutraj in zvečer….Zdaj me pa zanima ali ob uporabi le-te kreme opustim drugo kremo( uporabljam kremo stop oz garnie…) ali pa se namažem čez? Ali si namažem samo madeže al cel obraz….Prosim za nasvete forumk, ki so jo uporabljale….Upam, da bo pomagala saj je precej draga( 5.300 sit).
Hvala!

sicer je nisem uporabljala, ampaka samo zanimala za njo. samo kolikor so meni dejali v lekarni in tudi kozmetičarka, se taki preparati uporabljajo pozno jeseni ali zgodaj splomladi, drugače pa tega ne priporočajo preveč zaradi vplivov sonca. sploh pa ne sedaj poleti.

lp

ni ti treba opustit drugih krem. Jaz ponavadi namažem dnevno in nato čez dam fade out. Učinek je prav tako dober. Jaz bi ti svetovala, da se namažeš samo po “flekih”. IZ firbca sem se sicer enkrat po celem obrazu, vendar sem se potem še cel dan vohala in se mi je vonj te kreme zagabil. Razlike ni bilo pa nobene.

Na mestih kjer imate madeže uporabljajte samo to kremo in jo namažite bolj na debelo. Sama sem jo uporabljala tudi drugod po obrazu toda bolj na tanko. Ker je vlažilna je bilo to čisto dovolj in druge kreme nisem potrebovala.
Krema je meni pomagala. Po enem mesecu uporabe so madeži čisto izginili. Sedaj je več ne uporabljam, toda vsak dan se namažem s sun block kremo (City sun block 25 od Clinique, ki ima fizične filtre in zato zadrži UVA/UVB). Tako novi madeži več ne nastajajo. Me pa zanima kaj bo na morju.
Lep pozdrav
Andreja

Sama jo uporabljam že kak mesec. Najprej se po flekih namažem z Fade out, potem pa po celem obrazu še z vlažilno kremo.
Mi pa zelo pomaga. Edino zanima me, kaj bo sedaj, ko bom šla na sonce.

New Report

Close