Najdi forum

krema-ideje

Živjo,

najbrž oz. sigurno je bilo to že napisano. Pa bom probala še enkrat….se že vnaprej opravičujem.
Imam mešano košo oz. standard mastno na bradi, čelu pa nosu. Vglavnem dovzetna za mozoljčke 100/ uro. Moram pazit glede krem, da nimajo lipidov….tako je rekla kozmetičarka. Zanima me kakšne kremce (dnevne , nočne ) oz gele uporabljate, pri takem tipu kože. Sploh pa zdej pozimi, ko koža rabi več vlage pa po možnosti še neke hranilne snovi. Sama imam trenutno (zadnji vzdihljaji) nek zelo drag gel (6600 sit) iz kozm. salona…..pa mislm,da je to malo predrago zame….čeprav je zadeva enkratna….tako malo mozoljčov že dolgo nism imela….
Lepo prosim za kakšne ideje….kakšne kremce oz gele uporabljate? Ker tiste Nivea , Sinergy variante sem že vse sprobala pa mi ne ustreza….

Hvala pa
lp

Meni najbolj ustreza afroditina-kamilična…pa še poceni je *1.100 sit. Pa imam podobne lastnosti kože, razen mozoljev nimam.

Poskusi z ananasovo kremo od Apotheker Schellerja, jaz jo uporablam in mislm da je kr OK, kozo mi dobr regulira, no, sam mozoljcki so pa se kar! Sam eni moji kolegici pa ful odgovarja, tko da je to cist odvisno. Pa tud res je da je ne uporabljam se prav dolgo in se mora vrjetn koza se prvadit nanjo. Ej, katera pa je ta krema iz salona ki jo uporabljas? A je od Dermalogice?

Hvala za nasvet….ja tisto kremo mam doma pa niti približno ne vem kako se ji reče….je ubistvu gel obstaja pa še krema…..sej pravm….zelo uredu pa zelo drago…..najbrž pogojeno eno z drugim….:) Bom pogledala pa jutr napišem. Aja neki iz Cipra…

LP

Ja dej prosm poglej kako se tej kremi race, ceprou je pa drago tole… A to gel pa krema skupi tok stane, al kaj? To mislis gel za umivanje obraza, an?
Drgac pa ta ananasova krema stane ok.1700 sit. Jest sem zdej zacela jemati Dermabion tablete, bomo vidli ucinek, baje so dobre za proti mozoljem…sej so sami vitamincki.
LP-Cao.

Joj Mia….te bom mal razočarala….to je samo gel , ki tok stane….je pa gel za namazat in ne umivat obraz…..za pozim bi blo pa fajn še to isti kremo čez dat…..saj tko mi je rekla kozmetičarka….sam me je že s ceno tega gela tok šokirala, da se tud ne pojavm več tm in se ne upam prašat za ceno kreme…..čeprov je dobra, ker mi je dala testerček.
Sej zato pa sprašujem tuki, če makdo drugo predvsem cenejšo rešitev….sam zgleda, da noben nima rešitve:(
Bom pa jutr al pa dons popoldne sporočila, kaj je za ena krema.

lp

Ej soncica, za mozoljasto kozo ful priporocajo SkinStar, pa se razne druge kozmetike, sam mal tale forum preberi ce ga se nisi. Pol pa kj probej, sej to so dost pocen zadeve. Drgac sm pa jest zj odlocena da bom bl zdravo jedla pa velik vode spila, pa vidla kaksn bo rezultat. Ker pravjo da je to tud zlo pomembn.

Mia…

tko je gel pa kremca sta Neoderma. Gel je blue blood gel krema pa rebalancing cream. Zlo dobr sam tud drago. Ja glede mozoljev pa tko. Nimam jih – trenutno….morm potrkat…:)včasih sm jih mela ( ne velik sam vsak mesec po kakšna dva ubijalska pa par manjših). No zdej s tem kremcam jih nimam sam morm pr nakupu nove, k Neoderma mi je predraga pazt, da ne bom spet kej neumnga kupla pa vse pokvarla…

lp

Tudi jaz imam tak tip kože in uporabljam profesionalno (in temu primerno drago) linijo Methode Cholley Bioclean. Je edina zadeva, pri kateri imam občutek, da se ob redni uporabi stanje izboljšuje. Dobra je zato, ker krema vlaži in ne zateguje kože. Čeprav je namreč mastna, potrebuje vlago še toliko bolj. Pa tudi tonik je vredu, ker ne vsebuje alkohola, ampak druge dezinfekse.

Seveda je pa pri tem pomembno tudi vse to, kar ste že povedale : veliko vode, nič dotikanja z umazanimi rokami, redni peeling..čeprav prepogosto ravno ni dobro..

Toliko o mojih izkušnjah. Zanima me, ali ima katera že dobre izkušnje z Dermabion tabletami? Tudi sama razmišljam o njih in o tem, da bi opustila Diane, ker poleg lepe kože dobiš tudi veliko nevšečnosti z njimi.

Lp. Ines

Tudi jaz sem imela podobne probleme in sem v lekarni kupila VICHY NORMADERM in sicer zeleno-imaš tudi roza, sam tista je za mladostnike (okoli 2.500 sit). Koža se mi več ne sveti, tudi mozoljev in ogrcev je bistveno manj. Jaz sem zelo zadovoljna s to kremo. Ti priporočam.

Za Ines:Jest jemljem Dermabion tabletke-bom porocala o ucinkih (ce bodo): dobrih in slabih.

Za Ines:Jest jemljem (sem sele zacela) Dermabion tabletke-bom porocala o ucinkih (ce bodo): dobrih in slabih.

Sončica na istem sem kot ti. Tudi jaz že nekaj časa iščem idealno kremo. Kamilična od Afrodite se mi ni zdela v redu. Zadnjič sem v Loccitanu prosila za tester sivkine kreme, ki je prav za mešano do mastno kožo in se mi zdi super tako da jo bom po vsej verjetnosti kupila. Lp

Hojla….

no po vseh teh nasvetih sem se odločla pa sm šla še v City parka in dobila dva testerčka…..bom probla…tko od zjutri pa do zdej je kr uredu…..

LP

Jaz imam podobne probleme poleti bolj mastna koža zdaj ko pa prihaja mraz imam pa na ličkih prav lišaje, ker je tko suha koža. Imam pa še en problem kajti začele so mi pokati žilice po nosu in nos je stalno rdeč (kot pri kakšnem pijancu).
Zdaj pa me zanima ma kakšna podobne izkušje kot jaz in kakšno kremo uporablja. Sprobala sem že od Vichya pa mi je premočna se po parih urah full svetim, testerček sem imela od Collistarja in pa od Loccitaneja za občutljivo kožo. Ta mi je kar odgovarjal me pa zanim, če je tudi proti moji rdečici in popokanim žilicam. Rabim kremo, ki mi bo zaščitila in da žilice ne bodo pokale naprej.
Najleppša hvala za nasvet.

lpLaura

Tudi sama imam mešano kožo in uporabljam Vichy – Thermal S Mat, meni zelo ustrezam. Ampak to je bolj lahka krema tako, da sedaj pozimi uporabljam prav tako od Vichyja – Thermal S1, ki je sicer bolj mastna, ampak vseeno ne vsebuje maščob. Poskusi, stanejo okrog 3.000 SIT. V lekarni ti bodo dali testerje.

Ok Mia, komi čakam, da zvem, če Dermabion deluje. Zanima me še, ali imaš zraven še kake KT? Zanima me namreč učinek brez Dian ali česa podobnega.

Lp. Ines

Lucy!

Mene pa zanima, kakšna je ta verzija Norma derma za starejše. Sama sem uporabljala za mladostnike, pa mi je fino pomagala, samo morda mi je malo preveč osušila včasih.
Sedaj sem rekla, da to uporabim zvečer: ta gel in kremo; zjutraj dam gor pozimi S1, poleti pa S Mat in njihov puder.
Jaz grem čist na Vichy.

Pozdrav,
Enia

Jaz imam L’orealovo Hydrafresh kremo za normalno do mešano kožo.Pravzaprav sem jo šele začela uporabljati, se mi pa zdi zelo uredu. Mozoljček pa si namažem s kakšnim Herplexom. Bom pa kdaj v prihodnosti malo pogledala še za Vichy.

Ojla!
Jaz zdaj uporabljam testerje patudi zares kozmetiko Avene. Dobiš v lekarni. Cena ni pretirana, meni je všeč, ker je zelo naravna. Bomo videli.

Ines, jest jemljem se Logest, ceprou le-te ne pomagajo k izboljsanju koze ker so zelo blage KT. No, k bo ucinek-ce bo-kar se Dermabion tabletk tice pa povem.cao.

Demie!

A lahko prosim poveš, kaj je to Herplex?
Hvala.

Pozdravček,
Lina

Herplex je krema proti herpesu na ustnicah. Ker p vsebuje iste sestavine kot jih potrebuje krema za mozolje, sem sama spoznala, da mi veliko bolj pomaga pri mozoljčkih kot pa katera koli druga krema. Danes namažeš, jutri ga ni več. Tudi moji prijatleji, ki so to poskusili, so bili presenečeni nad delovanjem.

Demie!

Fino, da si to ugotovila. A je to morda tista bela krema v tubici? Meni namreč za herpes bolj pomaga zdravilo Virolex, ki si ga prav tako namažeš in se herpes čisto posuši. Bom poskusila oboje dati na mozoljčke zvečer, če bo kaj pomagalo.
To je podobno, kot pravijo, da tudi zobna pasta pomaga, ker je antibakterijska.

Pozdravček,
Lina

Virolexa žal ne poznam. Herplex je pa zunaj taka zelena škatla, noter je pa bela tubica z zeleno-rjavo kremo. Pomaga!

New Report

Close