krema Nivea klasicna
Uporablja mogoce katera za obraz tisto staro klasicno Nivea kremo v kovinski skatlici?
Stara sem 47 in zadnji dve leti kombiniram s kremami, nobena ni taprava, presuha, premastna, pece koza, ne vlazi, pa potem je se moja koza enkrat hoce eno drugic drugo, tako imam 5 razlicnih krem in se mazem z njimi po potrebi.
Zadnjic mi pride pod roko navadna Nivea in ker sem sla ravno ven na mraz, se namazem. Uuu, fino. Zdaj se mazem z njo ze 10 dni vsak dan in ugotavljam, da drugih ne potrebujem, ta mi naredi prav fajn kozo in se mi ne masti, kot se mi je recimo po tej kremi pred 10imi leti in nisem dobila mozoljev, ceprav bom te dni dobila M.
Me zanima, ce se kdo to uporablja za obraz? Vem, da je zastarela in da je danes cuda produktov, a mene je pozitivno presenetila.
sem malo starejsa od tebe, vedno sem imela mastno kožo, z leti ša sem videla, da potrebujem vedno bolj mastno kremo. Kar tako, iz navadnega firbca sem enkrat kupila Niveo,(mogoče zato, ker je že večna :):)) odstavila moje kreme za nedoločen čas in poskusila. Super! Tako, da jo zdaj kombiniram z mojo vlažilno kremo. Meni zelo sede.
Ja tudi jaz sem zelo zadovoljna s to kremo. Spominjam se, da ko sem bila majhna in sem kam padla, me je mama vedno namazala s to kremo in me je nehalo boleti. Mama ji je rekla “čudežna kremca” in meni se je tako tudi zdelo. No zaradi teh lepih spominov, jo uporabljam in zdaj mažem jaz z njo svoje vnučke. Je pa res krema dobra. Jaz imam veliko Nivea izdelkov. Bi mi lahko dali že nagrado, ker uporabljam toliko njihovih izdelkov, ha, ha.