Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krema pri Notino – pol cenejša

Krema pri Notino – pol cenejša

Tole me pa res zanima – krema za občutljivo kožo, ki jo uporabljam stane v lekarnah in trgovini Nama (edino tu sem jo še našla), 26 evrov.

Zdaj pa malo guglam in odkrijem pri Notino za manj kot 15 evrov. Kako je to mogoče??? Toliko stane v Bosni, od koder mi jo je parkrat prinesla prijateljica.

Tudi jaz kupila dezodorant, ki je pri Müllerju že blizu 40 evrov, pri Notinu pa 25.

Moje skromno mnenje je, da Čehi niso tako požrešni in imajo sprejemljive cene. V slovenski spletni trgovini pa so cene okoli 35 evrov za isti izdelek.

Odgovor na objavo uporabnika
ena starejša, 08.11.2024 ob 12:11

Tudi jaz kupila dezodorant, ki je pri Müllerju že blizu 40 evrov, pri Notinu pa 25.

Moje skromno mnenje je, da Čehi niso tako požrešni in imajo sprejemljive cene. V slovenski spletni trgovini pa so cene okoli 35 evrov za isti izdelek.

Torej je Notino zaupanja vredna stran?

Stroški online trgovin so krepko nižji kot fizičnih trgovin. Notino je postal ogromen, posledično si lahko tudi dobre veleprodajne cene izbori. In ja veliko stvari je cenejših na notino, ne pa vse. Veliko je tudi (zelo dobre) kozmetike, ki nam ni znana, za par evrov. Znamk ki se šele uveljavljajo (večinoma poljske, češke…). Drugače vsa kozmetika v eu prihaja iz enega veleprodajnega skladišča (uvožena). Neglede na to v kateri trgovini jo kupiš :).

Odgovor na objavo uporabnika
Ena193, 08.11.2024 ob 12:43

Torej je Notino zaupanja vredna stran?

Da, je ena največjih online trgovin v EU.

Vedno preveri na trustpilot.com, če nisi zihr:

https://www.trustpilot.com/review/notino.si

Nedolgo nazaj sem tudi jaz naročila kremo, ki jo redno uporabljam. Dobila kremo v češki embalaži…..nisem sploh odpirala, ampak samo vrnila.

New Report

Close