Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krema proti gubam , 4D HYALURON

Krema proti gubam , 4D HYALURON

Krema proti gubam, npr. 4 D HYALURON za 40+ ?🤔🤔

DA ali NE ?? 🤔🤭

Vaše izkušnje?

Ali priporočate katero drugo kremo proti gubam?

Meni je kozmeticarka rekla, naj se drzim C vitamina in vlage cez celo leto, pozimi in poleti, ce je koza bolj obremenjena, pa dodam Q10 in hyaluron. Sem ze skoraj 50.

Sama sem se ugotovila, da mi obcasno pase sipkovo olje, mogoce 1x na teden zvecer.

Cisto odvisno kaksno kozo imas, koliko gub, kako se tvoja koza obnasa. Hyaluron ti ne bo odpravil gub, mogoce le upocasnil nastanek novih.

Jaz imam od pharmos, odgovarja mi. Vse ostale znamke sem vrgla v smeti.

Imam 3D od Hada Labo Tokyo, prodaja DM, tista za starejšo kožo (lift) mi je premočna, zato ostajam pri navadni (gel)

https://www.dm.si/hada-labo-tokyo-dnevna-in-nocna-intenzivna-vlazilna-krema-skin-plumping-gel-p5900525044976.html

https://www.dm.si/hada-labo-tokyo-dnevno-nocna-krema-za-obraz-lift-super-3d-hydration-p5900525069269.html

Vsi njihovi izdelki so super.

Krema 4d hialuron ni primerna za suho zrelo kožo na obrazu.Jaz si z njo mažem podplate, da je nisem ravno vrgla v koš.  Totalno zgrešen nakup.

Za nekoga z mastno ali mešano kožo bo morda ok.

Meni je odlična. Jo uporabljam že skoraj dve leti in je ne zamenjam za nobeno drugo. Sem pol DM-ja preizkusila in ni bila nobena primerna za mojo kožo, od Lux factorja pa.

Odgovor na objavo uporabnika
Lendava, 29.10.2024 ob 22:26

Meni je odlična. Jo uporabljam že skoraj dve leti in je ne zamenjam za nobeno drugo. Sem pol DM-ja preizkusila in ni bila nobena primerna za mojo kožo, od Lux factorja pa.

Koliko časa pa jo že uporabljaš? Sem ravno malo googlala o njej in mi zveni super, ampak ne vem, po koliko časa so vidni rezultati?

samira464, 10.11.2024 ob 23:45

Koliko časa pa jo že uporabljaš? Sem ravno malo googlala o njej in mi zveni super, ampak ne vem, po koliko časa so vidni rezultati?

Joj, nisem prepričana … Pomoje kakšna 3 leta? Že kar nekaj časa je, od kar sem jo začela uporabljati, tako da nisem čisto ziher, koliko časa je minilo. Mislim pa, da so bile spremembe opazne že po dveh tednih, tako kot je z večino izdelkov za nego obraza. 🙂

Lendava, 17.11.2024 ob 23:01

Joj, nisem prepričana … Pomoje kakšna 3 leta? Že kar nekaj časa je, od kar sem jo začela uporabljati, tako da nisem čisto ziher, koliko časa je minilo. Mislim pa, da so bile spremembe opazne že po dveh tednih, tako kot je z večino izdelkov za nego obraza. 🙂

Okej, hvala. Super, jo bom naročila.

Pri 40+ res ne rabis kreme proti gubam, to je za 60+, pri 40 je dovolj, da se zvecer z blagim gelom za obraz umijes, das nezen tonik z oljem, serum in nocno vlazilno-hranilno kremo, ki sploh ne rabi biti draga, dobis jo ze za 10€ ali manj, samo poskusiti moras, ce ti odgovarja. Cez dan pa zjutraj samo voda, tonik, serum in vlazilna krema. Pri 50 pa obcasno zvecer kak mocnejsi serum, recimo 1-2x na teden in 1-2x na teden avokadovo olje.

Kreme in ostala sredatva proti gubam so mocna, ro ni za kozo 40+!

Ta firma je zanič,polno ima kemikalij in strupov. Delajo jo iz EU. Preveri. Saj je o tem že bilo govora kakšen napizdant je lastnik. Preveri na Googlu.

Preveri Znamko Filorga…je sicer malo dražja dobiš jo dostikrat v kakšni akciji Leposana,Nama….odlična kakovost krem in osredotočeni so predvsem na anti-age kreme tako da najdeš širok nabor in res kvaliteto…tudi sama znamka je v Franciji od koder prihaja zelo popularna

Kateri izdelki ti bodo najbolj pomagali je odvisno od posameznika in moraš žal precej eksperimentirati. Jaz sem pol DM-ja obrnila, preden sem našla tiste izdelke, ki jih sedaj uporabljam vsak dan. Nega kože pri tvojih letih zahteva poudarek na hidraciji, obnavljanju in zaščiti, saj s staranjem koža izgublja elastičnost, postaja suha in bolj nagnjena k gubam, zato je pomembno uporabljati izdelke z aktivnimi sestavinami, kot so hialuronska kislina—meni je osebno od Lux Factorja krema zelo všeč. Te sestavine spodbujajo obnovo celic, povečujejo čvrstost in zmanjšujejo videz gub. Prav tako je ključno redno nanašanje kreme z zaščitnim faktorjem (SPF), da se prepreči nadaljnje poškodbe zaradi sonca—La Roche-Posay dela najboljšo na trgu po mojem mnenju. Priporočljivo je tudi vključiti hranljive serume in bogate nočne kreme, ki koži povrnejo vlago ter ji pomagajo ohranjati mladosten videz.

lopidopi, 01.12.2024 ob 23:49

Kateri izdelki ti bodo najbolj pomagali je odvisno od posameznika in moraš žal precej eksperimentirati. Jaz sem pol DM-ja obrnila, preden sem našla tiste izdelke, ki jih sedaj uporabljam vsak dan. Nega kože pri tvojih letih zahteva poudarek na hidraciji, obnavljanju in zaščiti, saj s staranjem koža izgublja elastičnost, postaja suha in bolj nagnjena k gubam, zato je pomembno uporabljati izdelke z aktivnimi sestavinami, kot so hialuronska kislina—meni je osebno od Lux Factorja krema zelo všeč. Te sestavine spodbujajo obnovo celic, povečujejo čvrstost in zmanjšujejo videz gub. Prav tako je ključno redno nanašanje kreme z zaščitnim faktorjem (SPF), da se prepreči nadaljnje poškodbe zaradi sonca—La Roche-Posay dela najboljšo na trgu po mojem mnenju. Priporočljivo je tudi vključiti hranljive serume in bogate nočne kreme, ki koži povrnejo vlago ter ji pomagajo ohranjati mladosten videz.

Zelo lepo napisano. Jaz tudi uporabljam kombinacijo Lux Factor kreme s hialuronom in SPF kremo, drugega pa zares ne rabim.

New Report

Close