Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema proti gubam, ki vam je res pomagala, a obstaja?

Krema proti gubam, ki vam je res pomagala, a obstaja?

Pri teh letih otroško kremo in pričakuješ, da boš brez gub. Jaz sem farmacevtka in od 18-tega leta uporabljam specializirane kreme okrog oči in za obraz s seveda prilagojeno količino učinkovin.
Nimam gubic pri 41 letih. Imam čisto, lepo in dovolj vlažno kožo. tisti, ki niste informirani in mislite, da ste spili vso pamet sveta, poskusite za začetek prebrati nekaj o koži, celicah in izmenjavi hranilnih snovi in učinkovin med celicami, ki jih unašamo s prehrano. Potem pa ker vse kreme delujejo površinsko tudi o tistih , ki dejansko in resnično izboljšajo videz povrhnjice.

verjetno je

Potem bi morala vedeti, da je to najbolj odvisno od genov. Biti pri 41 brez gub se mi zdi nekaj najbolj normalnega.
Jaz imam lepo kožo že vse življenje, nikoli nisem imela mozoljev, lep, izenačen ten, nisem rabila ne pudrov, do 43 niti krem ne, vsaj redno jih nisem uporabljala.
Tudi sedaj pri 50+ nimam povešene kože, podbradka, par gub in to je to.
Šele sedaj se mi vidi, če se namažem, ker je koža postala bolj suha, ampak to je le polepšan videz povrhnjice, pa še to najbolj pozimi, ko se koža dodatno izsuši zaradi centralne.
Tako, da jaz poznam precej žensk, takih ki so uporabljale vse žive drage kreme, hodile v kozmetične salone, kot take ženske, ki so uporabljale bejbi kreme. In povem ti, da nobena krema ne pomaga. Če imaš slabo oz. grdo kožo, se lahko flajsaš z vsem sorte, pa boš gubast, povešen, šekast.

Meni res pomagajo kremice Botarin. Uporabljam jih že nekaj let in so super.
Kožo napnejo in je videti precej mlajša.

Hormonsko ravnovesje in stanje kože:

http://simone-godina.healthcoach.integrativenutrition.com/hormonsko-neravnovesje

Simone Godina – moderator
Cetificiran zdravstveni dietni trener za poblematično kožo in dolgoživost

Naročila na brezplačno konzultacijo v živo na daljavo na:

http.//www.simone-godina.healthcoach.integrativenutrition.com/kontakt

http://www.lifestylenatural.com/4890/Most-med-kozo-in-prebavili?utm_source=newsletter217&utm_medium=email&utm_campaign=clanek6

pozdrav.

jaz izdelujem kreme za vse tegobe kože so pa 100% naravne (uporabljam olja s certifikati, zeliščna olja, ki jih sam narbiram in čebelji vosek ter vonj po vaši izbiri).
pozdravila sem tegobe kot so: akne, dermatitis, luškavica, mastna koža, suha koža, popokane kapilare, vročica in rdečica kože….kreme so primerne tudi za otroke in moške. imam pa kar 42 različnih vonjev 🙂

če želite več informacij pa me le kontaktirajte 🙂

info@naravanadlani.com

Ne nasedajte praznim obljubam.Zelo slabo izkušnjo sem imela z kremo Hydroface,ki trenutno kroži in dela reklamo o njeni učinkovitosti in obljubljenim vračilom denarja,če z izdelkom nisi zadovoljen.
Naj Vam povem,da je krema ista kot vsaka druga krema (za razliko je ta dražja,stane 45,00eur).
Po mesecu dni uporabe,razlike na mojem obrazu ni bilo,zato sem se odločila za vračilo,kot je bilo ob naročilu tudi obljubljeno.V odgovor sem dobila pojasnilo,da bodo pošto posredovali na sedež podjetja (ta pa ni v Sloveniji) in se bodo tam odločili kako in kaj.Za vračilo denarja pa ne morejo nič obljubiti,ker je to precej zakomplicirana zadeva in da če bo rešena bi morda lahko dobila vrnjen denar v 3 mesecih.
Ker reklame pozorno spremljam,sem ugotovila,da je popolnoma ista slika te Ga. Magde,ki je pozirala za kremo Hyidroface,sedaj že za kremo Renitol C.Že po tem se vidi,da je vse skupaj ena sama prazna slama.

Pri gubah in soncnih pegah – madezih pomagajo:
-aha kisline – pilingi
-retin-A – tretionin ( samo na recept se dobi) – obstajajo studije o delovanju teh krem
-serum s 100% hialurinsko kislino oz (marine) kolagenom ( precej drage zadeve) tudi ceremidi pomagajo
– kreme z rastnimi faktorji
– derma roler da serumi prodrejo globlje
-mikrodermobrazija

– pomaga tudi cebelji strup samo v divolj veliki konc. sem slisala dobre rezultate za zgornjo omenjeno kremo sicer ce zelite profesionalno kozmetiko cebeljim strupi Manuka dictor uporablja preciscen strup in seveda linija Heaven.

Pri gubah in soncnih pegah – madezih pomagajo:
-aha kisline – pilingi
-retin-A – tretionin ( samo na recept se dobi) – obstajajo studije o delovanju teh krem
-serum s 100% hialurinsko kislino oz (marine) kolagenom ( precej drage zadeve) – tudi ceremidi pomagajo
– kreme z rastnimi faktorji
– derma roler, da serumi prodrejo globlje
-mikrodermoabrazija

– Pomaga tudi cebelji strup samo v dovolj veliki konc. – sem slisala dobre rezultate za zgornjo omenjeno kremo. Sicer ce zelite profesionalno kozmetiko cebeljimi strupi, Manuka Doctor uporablja preciscen strup in seveda kozmeticna linija Heaven.

nobena krema ne dela čudežev, treba se je lotiti ‘težave’ celostno, torej s prehrano od znotraj, z gibanjem, s kozmetičnimi terapijami in potem se lahko konkretni rezultati vidijo. Kar se tiče samih krem, je men tale dobra, pa naravna je in ni draga, lepo napne kožo. Srečno!

Punce, sploh mi ne govorit! Tako se sem obremenjevala z gubami, mislim da sem uporabila ze najmanj 10 razlicnih krem… moram pa povedat da trenutno uporabljam eno, ki mi jo je priporocila bivsa sodelavka in zaenkrat dobro kaze… zelo hitro sem opazila spremembe 😉 celi liniji se rece Adonis kozmetika, saj verjetno ste ze slisale trenutno ful popularna stvarca…:)

A to si mislila Adonia kozmetiko? Pa je res tako ucinkovita, ker ni ravno poceni?

Pozdravljeni! pri svojih 64 letih sem poizkusila z ogromno različnimi kremami proti gubam. nobena ni dajala vidnejših rezultatov, razen neke kreme, ki jo naročam iz tujine. uporabljam jo že kar nekaj časa, poleg tega jo uporablja tudi nekaj mojih prijateljic in znank. nobena ni imela težav ker je za vse vrste kože in kožo zares naredi bolj elastično. se splača poizkusiti. naročam pa kar preko emaila: beatofhealth@gmail.com (mail ima podporo tudi za slovenske kupce v našem jeziku)
lepo vas pozdravljam, Jelka

jelkaderganc tudi jaz naročam pri njih. Odlična krema in vredna vsakega evra!

Gospa najverjetneje ni tako obremenjena z vsakdanjimi stresnimi situacijami, kot današnje 40 letnice in se to pozna tudi na koži. Ostale pa moramo kompenzirati stres s kremami, da se to ne vidi na obrazih. Sama sem tudi pri sebi opazila, da odkar sem uredila stres in hormonsko ravnovesje nepotrebujem toliko izdelkov za svež videz kože, samo osnovo.

Simone Godina – moderator
Cetificiran integrativni zdravstveni trener za problematično kožo, hormonsko ravnovesje in dolgoživost
Nutricionistkam funkcionalne diagnostike, farmacevtka,
Članica združenja zdravljenja brez zdravil

Naročila na brezplačno konzultacijo v živo na daljavo na:

http://www.simone-godina.healthcoach.integrativenutrition.com/kontakt

Jaz pa do sedaj še nisem našla neke čudežne kreme, ampak ta mi izjemno paše – http://www.sl.leferycosmetics.com/izdelki/. Seveda nisem pričakovala, da mi ostrani gube v 4 tednih, ampak res že vidim popravo 🙂

Meni tudi zelo paše, po 2. mesecu že res vidim popravo!

Oho, sem ravno razmišljala, ali se splača poskusiti, za penzionistko to ni malo denarja… Vseeno si bom privoščila, upam, da v primeru neuspeha res vračajo denar.

A ima kdo izkušnje s kremo Lagrend Hyaluron Intense? Najbolj dobrodošla so pa mnenja moških 🙂

Meni je res v redu, uporabljam nočno kremo (baje je bolj vlažilna) in seveda ni čudežna, ampak vseeno zelo dobra.

Meni je res v redu, uporabljam nočno kremo (baje je bolj vlažilna) in seveda ni čudežna, ampak vseeno zelo dobra.[/quote]

Sem pa moški, 50+ (:

Sprobala sem obe, nobenih problemov, alergije, rdečice (kar sem imela pri Vichy) pri meni bolj učinkovita je bila Lefery 🙂

Še jaz napišem nekaj: meni Lagrend je super, posebno una nočna krema, 🙂

Se strinjam! Zato uporabljam res naravno, vrhunsko kozmetiko, ali doma narejeno. Ko pa kupujem na spletu, si kupujem Lefery. 🙂

Kakšno kremo pa delaš doma? Kakšne nasvete? Tudi bi rada poskusila 🙂

New Report

Close