Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema proti gubam, ki vam je res pomagala, a obstaja?

Krema proti gubam, ki vam je res pomagala, a obstaja?

Še za konec sem nekaj pozabila … drugače sem zavarovalni agent in moje delo je prodajati zavarovanja tako, da če kdo rabi kaj naj se javi 🙂

Krem žal ne prodajam.

meni zelo paše krema na bazi kačjega strupa, Snake Venom!

krema na bazi kačjega strupa?! od kod pa prihaja?

glavna sestavina snake venom je kačji strup in učinki so res odlični! krema prihaja iz Amerike!

jaz prisegam na lefery. Zame je odlična.

glejte poznam neke produkte ki se jih naroči preko spleta so sicer malo dragi a delujejo. lahko vam pošlem link kje se to da kupiti preko spleta. imajo kremo ki je za podočnjake ter gubice katero si namažete in gube ti izginejo u 2 minutah drži pa 8 ur– tem kremicam je ime Instantly Ageless. druga krema pa je da si jo redno mažeš vsak dan deluje pa proti gubam za ta produkt sicer nevem kako močno deluje– kremi je ime LUMINESCE™ daily moisturizing complex. A je vredno prodati saj lahko preko spletne strani če kreme ne delujejo v 30dneh kremo pošlete nazaj. spodaj sam bom dala link od spletne strani kjer lahko izdelke naročite.

https://pa3kcernicjoffice.jeunesseglobal2.com/
https://www.facebook.com/Jeunesse-1746001692353154/?ref=bookmarks

Prisegam na Lefery Cosmetics. Uporabljam kremo že več kot eno leto in lahko rečem, da je res velika spremeba.
Lepo navlaži kožo in prve učinke so bile že po prveh treh tednah!

jaz sem tudi poskusila s kremo lefery, ampak bolj mi je ustrezala nočna. kako je bilo pri vas? treba jo redno uporabljati ali samo nekaj mesecev?

Meni pašeta obe kremi. Uporabljam Lefery že dve leti, ampak vsake tri mesece naredim en mesec premora. Zdaj pač bom prenehala za pol leta (do jeseni) in bomo videli kaj se bo zgodilo.

Tudi jaz sem testirala že kar nekaj krem za obraz in se moram strinjati z nekaterimi predhodnicami, da mi daleč najbolj ustreza krema Postquam Unique 3in1, ki res lepo gladi kožo in jo vlaži. Najbolj mi je všeč, da se zelo lepo vpije in ima prijeten nevtralen vonj. Ker pa je krema precej draga sem malo raziskala in jo v tej spletni trgovini krema.si[/url] našla po zelo ugodni ceni. Pa še na domu sem jo imela že v dveh dneh 🙂

Jaz bom pri 30ih začela uporabljati tole kremo proti gubam (in odlično preprečuje gube )!

Krema Lefery je res top. Nočna je odlična! nikoli nism imela tok dobre kreme. Vedno sem imela alergijo, rdečico po uporabi kakršnekoli kreme, po tisti nič! Lepo navlaži kožo in po daljši uporabi, opazila sem, da imam tudi manj gubic.

Jaz imam bolj vprašanje kot nek komentar. Že kakšna 2-3 tedne uporabljam kremo luxfactor s hialuronsko kislino. Ko jo nanesem čutim da se kar hitro vpije v kožo, kar je super. Potem se za začne neko ščemenje na koži. Sploh ni neprijetno ali moteče, bolj kot neka nežna senzacija in zategovanje kože. A je mogoče še katera izkusila kaj podobnega s to kremo? Ne vem, a hialuronska kislina tako deluje ali kaj. Ker koža ne izgleda ziritirana ali rdeča, nič.

A imaš kje napisane sestavine? Samo tam lahko odkriješ, zakaj se ti to dogaja. Vsebuje krema kake visoke odstotke AHA kislin, ki včasih znajo iritirati kožo?

Tablete proti gubam – http://impreskin.si

Sem že preverila sestavine, luxfactor nima AHA kislin. Meni zgledajo sestavine nežne in varne. Spomnim se, ko sem uporabljala Diacneal in je čisto drugače vplival, drugačen občutek je bil na koži. Tam me je zelo motilo, ker je bil občutek pekoč in žgoč, tukaj je samo nćžna senzacija, kot sem napisala, ne znam drugače poimenovati, hihi.
Predvidevam, da samo čutim, kako se krema vpije in deluje/opravi svoje delo. Ne vem. 🙂

Kako pa kombinirate kreme proti gubam in sončno zaščito… zdaj ko se se začeli lepši dnevi?! A uporabljate oboje ali …?

Kakšen faktor pa ima? Na spletni strani nikjer ne najdem?

Jaz se bom nagibam k uporabi kakšnega visoke faktorja, npr. 30+. Da ne izničim vseh dobih učinkov, ki jih opažam, odkar uporabljam prave izdelke in nežno skrbim za svojo kožo. Nežni čistilci, 4D Hyaluron proti gubam in občasen piling so naredili čudež na mojem obrazu. Tako da nočem tvegati s prenizkim faktorjem.

Oprosti, ampak v tem članku niti enkrat ni omenjena sončna zaščita ali SPF. Linke lahko nabirate verjetno tudi kje drugje kot v temi, kjer dejansko kdo prosi za nasvet ali priporočilo.

samo nikab pomaga, v času uporabe

Toplo priporocam vsem! http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=69&t=11016874

Živjo, ima katera slike pred in po uporabi luxfactor 4d kreme? Na internetu sem preberala nekaj priporočil, videla slike na spletni strani. Ampak tem nikoli ne zaupam 100% tako da me zanima če ima katera “realna” ženska izkušnje s to kremo?

Pozdravljeni. Sama imam super izkušnjo s to Lux Factor kremo. Moram reči,da imam kožo dolgo navlaženo in tudi sam občutek je prijetnejši. tudi moje kolegice so opazile razliko, že zaradi samih pohval se počutim bolj mladostno, kljub svojim letom……..slike pa žal ne znam dodati, se pozna da sem malo v letih hehehe

jaz že več časa uporabljam lefery kosmetiko in izmed veh krem, ki sem jih sprobala, najbolj mi paše, ne samo, da lepo navlaži kožo ampak tudi po enem mesecu opažaš, da so gubice manjše

Meni pač najbolje odgovarja ta, ki vsebuje snežno algo pa še zraven imaš ampulo s snežno algo, ki pomaga pri reduciranju globokih gub. Naroči se pa tle le http://magic-lepota.eu/order/

New Report

Close