Krema proti gubam, ki vam je res pomagala, a obstaja?

zame je najboljša inovativna, vip kosmetika perle bleue, več si lahko preberete tukaj http://yourperlebleue.com/386/lepota/perle-bleue-formula-3-n-nh-2-wm/
.živijo. moja mami (44) je obupano iskala rešitev za gubice pa je nasla eno kremico (facelift), naravnega izvora iz šipkovega olja. pa ji je res ful pomagala. zdej jo uporablja že dva meseca pa se mi zdi da ma vsak dan manj gubic.
ce vas zanima me lahko kontaktirate na neza.ferk@gmail.com pa vam napisem ime znamke pa kremice
lp, Neža

Jaz sem si pa za božično darilo, podarila lux factor 4D kremo… ker sem bila pridna uporabljam jo cca 3 tedne, tako da je še prezgodaj za kakšna velika odkritja, lahko pa že rečem, da zelo odgovarja moji koži in jo lepo nahrani, navlaži, da ni izsušena v teh mrzlih dneh. Tako da, to je že dober znak! Lepe praznike vsem
Pred kratkim sem naletela na losjon D’Oro in zaenkrat sem res navdušena. Losjon se hitro vpije, vlaži kožo ter ne pušča madežev. Tukaj je še link Vaš link

Pozdravljena,
Za omenjena leta bo zal krema premalo…
Predlagam kakršnokoli neinvazivno, globinsko nego.
Sama uporabljam čiščenje z ultrazvično špatulo in 1x mesečno nego z mezoterapijo. Cena tretmaja: 50-60 eur.
Pohvalijo tudinege s kisikom, potem Intraceuticals, cene 90-100 eur
Nege z Lpgjem, cene 35-50 eur
Martina Razinger
V boju proti gubicam je najuspešnejši celostni pristop;profesionalna nega in nega doma. Obe personalizirani, torej namenjeni posebej Vam in Vašemu stanju kože.
Tanka koža je še posebej občutljiva in zahteva posebno nego. Pri 45 ji tako verjetno najbolj primanjkuje vlage, lahko pa gre tudi za pomanjkanje lipidov (maščobe).
Zelo dobri rezultati pri pomanjkanju vlage daje kisikova nega Intraceuticals,za domačo uporabo krema Biofixine, Biologique Recherche(Salon Shape, Ljubljana), vendar bi Vam vseeno svetovala prej pregled kože in svetovanje.

Polagam na srce, probaj Mizonovo ki ima 75% kolagena! Ma sem sprobala, mene kr zategne ma se sploh ne hecam. Sem dobila za dedka mraza majhno stekleničko kolagena, ga dam tri kapljice in čez par minut ko se vpije pa še to kremco. Koža je neverjetno gladka in zategnjena. Res ne vem iz česa je ampak meni zgleda da zelo ustreza. Ne vem pa kje se kupi niti kolikšna je cena.

Perle bleue je še ena obsežna internetna prevara, nobenega prof Romana Javornika ni, imena morda celo dnevno spreminjajo. Z enako fotografijo ima “izumitelj” v drugi državi drugo ime in poklic, uporabniki so izmišljeni, tudi v Nemciji naprimer. Cene so od 49 do 99 EUR. Stroške pošiljanja zamolčijo. Kreme ni nikjer v trgovinah.
Proizvajalec sploh ni znan. Sestava tudi ne. Nobene garancije ni, da ne povzroča alergijskih reakcij, da ne škoduje in da bo po prenehanju uporabe stanje kože, gub itd še bistveno slabše, kot pred “nakupom”.
Nobenega testa neodvisnega akreditiranega laboratorija ni narejenega oz navedenega.
To sta ugotovila že eBay in Amazon.
Ne nasedajte, ne plačujte vnaprej.

Pozdravljeni,
Moji mami je najbolj pomagala CBD krema proti staranju, ki smo jo kupili kar preko spleta na http://www.greenpassion.si

Zdravo,
sem v letih kjer se mi ze poznajo gube. Sprobala sem veliko antiage kozmetike. Ob uporabi nisem opazila vidnih razlik. Zato sem jih nehala uporabljati. Nato pa mi je prijateljica za 40 rojstni dan podarila kozmetiko od ORGANIQUE.
Zares mi je pomladila kozo. Uporabljam nocno kremo in serium. Toplo priporocam.
Sicer se nisem zasledila te znamke v trgovskih centrih, vendar jaz se nasla spletno stran http://www.organique.si in si izdelke narocim tam.
Iskreno priporocam. Meni, ta kozmetika pomaga.

Brez konkurence predlagam tole kremo Vaš link. Izredno je učinkovita in ima naravne sestavine pridelane v evropi.

spet reklamo delaš????pod drugim imenom?
koliko dobiš?
krema ni nič posebnega in še draga.
[/quote]
Kakšno reklamo ti sanjaš? Delam tudi reklamo vsem drugem stvarem, ki jih priporočam? Na primer trgovinam, restavracijam, celo lokacijam po Sloveniji?
Si mogoče oseba, ki mi je na tem forumu rekla, naj neham “delati reklamo konkurenci” ko sem odsvetovala obisk Bleda?

Kakšno reklamo ti sanjaš? Delam tudi reklamo vsem drugem stvarem, ki jih priporočam? Na primer trgovinam, restavracijam, celo lokacijam po Sloveniji?
Si mogoče oseba, ki mi je na tem forumu rekla, naj neham “delati reklamo konkurenci” ko sem odsvetovala obisk Bleda?
[/quote]
Ne sekiraj se. Ljudje vedno najdejo razlog, da ti povejo nekaj negativnega, čeprav si tega ne zaslužiš. Meni je tudi všeč njihova krema, a raje ne pišem o njej po tem forumu, ker se vedno najde nek negativnež.
Mogoče je ljubosumen/-na, ker ni sam/-a pravočasna odkrila te kreme.