Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Krema proti gubam

Krema proti gubam

Zanima me, v katerem letu starosti se naj začne uporabljati krema proti gubam?

A se ne dobijo že kreme proti gubam za po 25. letu? Torej okoli 25. leta, pravijo proizvajalci krem ;).

Ni toliko pomembna starost, kot je pomembno stanje kože. Nekatere imajo gube že okoli 25. leta, druge pa po 35. letu ali kasneje. Je pa zelo pomembna preventiva. Ko so gube že “vklesane” jih nobena kremica ne odpravi več. Pa saj bi bilo dolgčas na svetu, če bi bili samo mladi in lepi.
Po 25. letu so oglaševali kolikor se spomnim Quenti beauty…
Pa lep dan.

če se že mora uporabljat krema proti gubam pred tridesetim letom (kar običajno še ni potrebno), potem naj se naredi samo ena kura, se pravi, da se porabi stekleničko in naprej uporablja kremo, ki si jo uporabljala do sedaj. da bi pri 25-ih kar takoj prešla na kremo proti gubam in jo uporabljala potem ves čas, boš naredila več škode kot koristi…..(tako mi je svetovala moja kozmetičarka, ki je res dobra)…LP

Sama ji imam 28, pa se mi okoli oči že delajo gubice. Se pa bojim že zdaj začet uporabljat te kremice proti gubicam, ker se mi zdi, da potem ko jih bom imela več ne bo pa nič več prijelo…se motim?

Tudi mene skrbi, da če jih bom prezgodaj začela uporabljati potem pri 40-50 ne bodo več prijele?!
Zanima pa me katere kreme uporabljate – a priporočeta za začetek kako nočno kremo proti gubam čez dan pa običajno?!
Hvala vam za pomoč!

Ne, ne bistvo je da preprečiš gube okrog oči. Jaz jih imam 35 mažem se okrog oči od 25 leta in nimam gub okrog oči.
Krema ne prime, ampak dovajaš postopoma koži tisto kar rabi, da se kasneje začne starati. Pozimi zaradi centralne velik vlage, spomladi in jeseni kaj hranilnega, poleti pa kaj lahkega najbolj ena dobra krema po sončenju za obraz.

ja, saj to je to….kar sem napisala jaz….imam jih 27 in uporabljam od nivee visage alfa flavon (zjutraj in zvečer)…..mi čisto odgovarja……zaenkrat……lp

Tepka, katero kremo pa ti uporabljaš?

za okrog oči vichy
pa jeseni vichy retinol c
čez zimo mi pa najbolj odgovarja l’oreal A3 vsebuje kisline in je fajn
si pa vsak teden po peelingu zmasiram obraz s kakšno kremo ki vsebuje kolagen, to ti verjetno še ne rabiš, jaz mam lže 35 let tko da je tud to počasi treba

pa na vrat ne pozabi veliko žensk neguje samo obraz vrat pa dekolte pa pozabijo, masaža naj gre tud do dekolteja

…mislim, da se motiš…ker se bodo zaradi izsušitve kože samo še poglabljale in delale nove… en predlog : namoči nageljneve žbice ( klinčke ) v olivno olje in si potem s tem oljem namaži gubice….pomaga…

frfra pa ti si biser med biseri…bom probala, sam pazi se če ne bom čez en teden gladka ko dojenčkova rit hahaha

Jaz sem pa prejšnji mesec šla preventivno v drogerijo, da bi si kupila eno blago kremico proti gubam. In kaj mi je prodajalka razložila? Da naj si ne kupujem teh krem, ker se koža potem samo razvadi… Ko enkrat začneš s temi kremami, moraš potem to skoz dajat nase.

In je nisem kupila. Pristala sen na navadni Nivea Visage. In sem zelo zadovoljna z njo. Odločitev je vaša. Jaz bom še malo počakala.

Veste, js mam kožo kar problematično, tak da ne upam probavat raznih maž in žavb. Ko najdem kremo, ki mi paše, se je držim kot pjanc plota. Mam kreme od Nivee visage-mi pašejo, za pozimi za še fluid za pod kremo. Drgač sm pa mela že en kup alrergij od krem, pudrov, da sm morala h dohtarju. Pa me je vedno “nadrl”, češ kaj si ženske mažemo po faci, kaj vse da je not, sama kemija pa zarodki pa kovine pa … skratka en kup dreka. Mislim pa, da je stvar bolj v strukturi kože pa od discipline glede nege kot v raznih mažah. Moje pravilo je, da NIKOLI ne grem spat z neočiščenim obrazom. Pa razne maske in pomadice domaže izdelave. Gubice pa morjo pač enkrat pridet!

Čavči!!

VEDNO JE BOLJŠE ZAČETI PREJ KOT PREPOZNO, KO SO GUBICE ENKRAT VIDNE SE JIH TEŽKO ZNEBIŠ. SICER PA NEVEM KAJ BI REKLA MOJA MAMA NI NIKOLI UPORABLJALA KREM PROTI GUBAM PA NIMA PRETIRANIH GUB. JAZ PA SEM STARA 33 PA SE ŽE MAŽEM OKROG OČI PROTI GUBAM. MISLIM DA JE VSE ODVISNO OD KOŽE.

Jaz imam pa ta problem, da imam zelo mastno in aknasto kožo, delajo se mi pa tudi že gubice… Predvsem okrog oči in okrog ustnic. Mi lahko katera priporoči kakšno nemastno kremo proti gubam? Malo se mi zdi blesavo, da bi kupovala kar vse po vrsti, potem pa po enem tednu ugotovila, da mi ne paše. Dobila sem sicer nekaj testerjev, pa so vse te kremce premastne za mojo kožo.

lp, A.

Vprašala bi kakšno kremo ve uporabljate?
Zdaj nevem več ali Vishy, Nivea, Loreal, itd…..
Kmalu bom 45 in si želim malo zmanjšati gube.
LP K

Proti staranju ne pomaga prav nobena kremica. Ravno posvečanje tem stranskim vplivom staranja ima lahko slabe posledice za našo samozavest, zadovoljstvo, če ne sprejmeš staranja kot naravnega procesa.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

hey!

imam eno veliko vprašanje. stara sem 21 in pol pa imam že vidne gubice. katero kremo mi priporočate.

lp

“Kremo spoznanja”, spoštovanja do sebe, sprejemnje svojega telesa in sebe, imeti se rad, takšno, kot si, z gubicami, s sivimi lasmi, s “prevelikim” nosom ali “premajhnimi” joški, s…. Kreme prodajajo tisti, ki tržijo z ženskim strahom pred staranjem – farmacija, oglaševalski mediji, plastična kirurgija, ki poveličujejo kult mladosti, ki zavračajo pomemben del psihološkega človeškega bistva – zorenje in modrost, ki bi naj prišla z leti, s staranjem, ampak vidijo in proizvajajo demone, ki so votli, strašijo le s svojo fasadno podobo – starostnega fizičnega propadanja, psihofizično pešanje, izgubo moči, odvisnost – kar je značilno za to našo potrošniško-narcisistično družbo. Imaš svobodo, da se odločiš, da si manipulirana, finančno izkoriščana, ali pa da uproabiš svojo pamet. Raje kot za kremico, daj ta denar za ljudi, ki so v stiski….

“Kremo spoznanja”, spoštovanja do sebe, sprejemnje svojega telesa in sebe, imeti se rad, takšno, kot si, z gubicami, s sivimi lasmi, s “prevelikim” nosom ali “premajhnimi” joški, s…. Kreme prodajajo tisti, ki tržijo z ženskim strahom pred staranjem – farmacija, oglaševalski mediji, plastična kirurgija, ki poveličujejo kult mladosti, ki zavračajo pomemben del psihološkega človeškega bistva – zorenje in modrost, ki bi naj prišla z leti, s staranjem, ampak vidijo in proizvajajo demone, ki so votli, strašijo le s svojo fasadno podobo – starostnega fizičnega propadanja, psihofizično pešanje, izgubo moči, odvisnost – kar je značilno za to našo potrošniško-narcisistično družbo. Imaš svobodo, da se odločiš, da si manipulirana, finančno izkoriščana, ali pa da uproabiš svojo pamet. Raje kot za kremico, daj ta denar za ljudi, ki so v stiski….[/quote]
Dobro napisano.
Mene odbijajo ženske, ki so namalane, pa napudrane…..

“Kremo spoznanja”, spoštovanja do sebe, sprejemnje svojega telesa in sebe, imeti se rad, takšno, kot si, z gubicami, s sivimi lasmi, s “prevelikim” nosom ali “premajhnimi” joški, s…. Kreme prodajajo tisti, ki tržijo z ženskim strahom pred staranjem – farmacija, oglaševalski mediji, plastična kirurgija, ki poveličujejo kult mladosti, ki zavračajo pomemben del psihološkega človeškega bistva – zorenje in modrost, ki bi naj prišla z leti, s staranjem, ampak vidijo in proizvajajo demone, ki so votli, strašijo le s svojo fasadno podobo – starostnega fizičnega propadanja, psihofizično pešanje, izgubo moči, odvisnost – kar je značilno za to našo potrošniško-narcisistično družbo. Imaš svobodo, da se odločiš, da si manipulirana, finančno izkoriščana, ali pa da uproabiš svojo pamet. Raje kot za kremico, daj ta denar za ljudi, ki so v stiski….[/quote]
Dobro napisano.
Mene odbijajo ženske, ki so namalane, pa napudrane…..[/quote]

Upam, da so vzele v zaznamek, da se ne bodo monovke pudrale in mazale, če ti hočejo ugajat. 🙂

Krem in kremic proti gubicam je danes na tržišču ogromno. Priporočat katera bi bila zate najboljša je težko, ker koža se od kože razlikuje. Priporočam, da obiščeš kozmetičarko in se posvetuješ, katera vrsta kreme bi bila zate najboljša.:)

Jaz uporabljam tole

Krem in kremic proti gubicam je danes na tržišču ogromno. Priporočat katera bi bila zate najboljša je težko, ker koža se od kože razlikuje. Priporočam, da obiščeš kozmetičarko in se posvetuješ, katera vrsta kreme bi bila zate najboljša.:)

Jaz uporabljam tole[/quote]

Kaj že imaš gubice, tako mlada in lepa kot si? :))))) To so te simpatične pod očesom, kajne? 😀

Kaj češ, tudi najlepšim se to dogaja.:) Ljubke so ljubpke 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close