Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krema za brazgotine

Krema za brazgotine

Kmalu bo operacija, posledica bodo brazgotine. Vem, da se jih zbrisat dokončno ne bo dalo. Ali kdo ve, za kakšno rcnijo ali kremo, ki bi te brazgotine vsaj omilile?

Leč večer vam želim!

Vem, da obstajajo kreme za brazgotine. V lekarni sem videla 2, ne vem pa razlike med njima. Se mi pa zdi, da so kar drage. Izkušenj z njimi pa nimam. Kolegica je po nesreči hodila tudi h kozmetičarki in so brazgotine na obrazu precej manj vidne.

contratubex

Poglej kolekcijo od galenskega laboratorija (dobiš v lekarni)

Verjetno ti bodo kremo priporočili že v bolnici, prodajajo pa seveda v lekarnah. Bistveno je, da jo začneš takoj in redno uporabljat, ko bo brazgotina stara nima smisla.

Deluje tudi na staro brazgotino, samo traja dlje in več je treba masirat in vtirat kremo v brazgotino. Jaz sem imela Contratubex, je ok, brazgotina sicer ne izgine, se pa čisto zmehča.
Druga krema je dražja in manjša tuba je, je pa boljša kot Contratubex, imela jo je moja mama, ko je imela zelo grdo brazgotino ( čez celo dlan do zapestja) pa se je brazgotina čisto zmehčala in nima nobenih težav. Žal pa ne vem kako se kremi reče.

Jaz ti priporočam Dermatix. Je precej dražji od Contactubexa in ostalih, ampak deluje. Tkivo brazgotine postane kožne barve, vsa rdečina izgine pa tud brazgotina izgine. Jaz imam izkušnjo glede brazgotine, ki ni bila od vreza, ampak opekline. Se je zmanjšala in če nisi pozoren, sploh ne vidiš.

Dekleta, hvala vam za vaše in izkušnje in nasvete.

Lepo popoldne!

cosmerba – rjava

Tudi jaz imam Dermatix. Mi je boljši od Contratubex in Contakel, ker tisto moraš masirat, Dermatix pa samo namažeš, počakaš, da se posuši in potem ostane takšna “plast” kremice na brazgotini. Je pa res, da Dermatix je veliko dražji -cca. 40€.

Epidermix.

New Report

Close