krema za celulit 100000-tič
Vem,da je že prežvečena tema,pa da kao nobena krema nič ne pomaga.Stara sem 40 let in nisem debela le celulita imam VELIKOOO:Čez en mesec grem na morje in mi prosim priporočajte kremo,ki vsaaj malo učvrsti kožo,da je celulit malenkost manj viden.Stane kar stane.Je katrea poskusila somatoline?Res deluje?Zdaj mi ne priporočajte nobene rekreacije,ker sem bolana in bom morala še en čas počivat(nobene fizične aktivnosti).Hvala za razumevanje!!!
Saj vem, da to ne bo odgovor na tvoje vprašanje, ampak bom vseeno napisala.
Stara sem toliko kot ti in polna celulita. Vsako poletje sem norela pred odhodom na morje in samo sebe prepričevala, kako mi je ta ali pa ona krema, obloga in kaj vem kaj še vse lepo učvrstila kožo. Pa sem začela teč in se zraven še mazat s kremo. A ni nič pomagalo.
Letos sem šla na morje, ne da bi zganjala cirkus in ugotovila, da ima celulit večina žensk, celo mlade deklice. In se nisem sekirala, tako kot se tudi vse zacelulitane ženske okoli mene na morju niso. In vsi smo se imeli lepo :))))))))
Celulita se en mesec pred morjem ne boš znebila; če ga hočeš zmanjšati, to pomeni celoletno delo: vsaj 2 litra vode dnevno + ostale tekočine, znižati uporabo soli, prešaltati na zdravo hrano – to ne pomeni samo solatk & co, pač pa jesti vsega po malem seveda vsak dan vsaj 1/2 ure migati in čudež bo tu, mnogo manj celulita. Če pa hlepiš po postavi 14 letnice, potem pa ti lahko samo pošljem en klaks po zatilju, malo morgen, stara si 40 let, 14 letnica pa si bila pred 26 leti.
To, da nobena kremca ne pomaga, ni glih res. Je pa res, da sam mazanje s kremo ne zaleže. Jaz sem začela kupovat mal kvalitetnejše kreme od Vichy naprej, pijem več vode in se masiram z Relax&Tone. Seveda pa tudi telovadim vsak dan najmanj 15 minut.
Zelooo sem zadovoljna z rezultati. Ne samo, da je celulit komaj še viden, tudi postava se mi je lepo problikovala.
Tako da ja, krema vsekakor pomaga ampak takole tik pred odhodom na morje zagotovo ne.
somatoline vrečke za štar vsak dan 14 dni, obvezno prej piling ali sisal rokavica pod tušem…če maš denar in čas, pa obvezno ročna masaža trikrat na teden z anticelulitno kremo, gelom, oljem, kar pač imajo v vašem salonu, jaz osebno sem hodila kar na afrodita olje, s tem oljem me je fanj pregnetla, izgubila ogromno v obsegu, vsi me pohvalili, da kako sem shujšala, prijateljice pa niso mogle verjet koliko celulita sem imela in ga zdaj dobesedno ni več, no, ni več toliko viden, je pa res, da sem imela noge nabite vode, trdega celulita in še in še….še sama sebi ne morem verjet, ker sem tudi že predhodnja leta delala na tem in mi do letos ni uspelo. Največ je ročna masaža v salonu…aktivno olje, ki deluje pod tkivom še cel dan…somatoline pa tudi zelo lepo napne kožo za tiste dni na morju…