Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek krema za obraz

krema za obraz

Ima katera občutljivo kožo na obrazu? Katero dnevno kremo uporabljate in kateri gel ali losjon za čiščenje? Do sedaj sem kar nekaj časa uporabljala Avene kremo za občutljivo kožo. Ker mi jo je zmanjkalo sem si šla v lekarno po drugo, farmacevt mi ni dal taprave. 1 krat sem se namazala in se krema sploh ni hotela popolnoma razmazat na obrazu, ko sem si zvečer čistila obraz se je krema kar vlekla po obrazu (mislim noro), danes mi je prekipelo in sem šla nazaj v tisto lekarno. Ker so videli, da mi ni dal prave, so mi denar vrnili. Šla sem v eno drugo, kjer sem dobila tester od bioderme. A katera pozna to kozmetiko?

Meni vse ter tako imenovane kreme v lekarni naredijo samo štalo.

Najboljša krema kar sem jih imela in jo še vedno uporabljam je Kozmetika Afrodita – kamilica za občutljivo kožo. Samo po tej kremi mi ne vleče obraza, se mi ne lupi obraz itd…

http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/izdelki/izdelek/kamilica-vlazilna-krema-za-obcutljivo-kozo/?id=1302

http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/izdelki/izdelek/clean-phase-cistilno-mleko-soft/?id=1458

res je, afroditina kamilica je fajn krema. imaš vlažilno in hranljivo, dve vrsti.

Jaz pa menjam Afroditino kamilica za obcutljivo kozo in kamilica za zelo obcutljivi kozo, ta je se se za 2 stevilki boljsa.

No, jaz si jo pa zdaj že kako pol leta delam sproti sama. našla sanjsko recepturo in ne menjam za nič!!!

Prišepni recept!

Jaz prisegam na božansko kremo od l’ocitane, že nekaj let in je ne menjam za nobeno drugo.

Avtorica zakaj ne greš po lekarnah in prosiš za testerje različnih firm. Izločiš tiste, ki ti sploh ne odgovarjajo. In izbereš med tistimi ki ti še kar odgovarjajo. Jaz vem da mi odgovarja Avene, L’ocitane ali Caudalie (suha koža). Kreme so kar drag hec zato se splača potrudit in najt pravo.

Dr Hauschka. Uporabljam tonik, cistilno kremo in dnevno kreko. Zelo zadovoljna.

Zelo rada bi imela kremo s kamilico, ampak ravno na to rastlino sem alergična. Uporabljam pa kremo Lefery, je fajn učinek glajenja gub.

New Report

Close