krema za obraz VICHY
Ah, daj ne nabijaj no:
LHA + DRM BRIGHT™ Compleks: sinteza učinkovin, ki lahko dosežejo najgloblji vir temnih madežev v dermisu in preprečijo tvorjenje temnih madežev.
Kompleks DRM Bright™ je eksluziven kompleks učinkovitih depigimentacijskih sestavin, ki delujejo na izvor nastanka madežev v dermisu (usnjici). Kombinacija Eperulina (depigmentacijsko in protivnetno delovanje); Procisteina (depigimentacija & antioksidativni učinek, deluje na vlaženje kože) in Vitamina Cg (antioksidans z delovanjem proti staranju)
Za vse tipe kože, tudi za občutljivo.Hipoalergena formula, brez parabena, testirana pod dermatološkim nadzorom na občutljivi koži.
Obogatena s Termalno vodo Vichy, ki pomirja in obnavlja.
Po 7 dneh je polt bolj enakomerna in bolj sijoča.Po 1 mesecu uporabe je bila učinkovitost na madeže klinično izmerjena.
Po 2 mesecih se je intenzivnost madežev zmanjšala za 2 odtenka.
Rekla sem na splošno njihove kreme. Za dotično pa pač ne vem, ker nimam flekov, da bi se pozanimala glede takih krem. Neutrology( za suho kožo) serija ima 5 parabenov. Kolegica je imela eno marelično, ravno tako 5 parabenov. Imela sem njihov vazelin, ravno tako povhno parabenov. Pač sem samo opozorila, da naj preveri. Itd..