Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za obraz?

krema za obraz?

Prosim, pomagajte mi z nasvetom. Stara sem 35.let in imam zelo suho kožo, okrog oči pa že male gubice. Nikoli si ne znam kupiti prave krem za obraz. Ali si naj kupim takšno vlažilno ali že kakšno proti gubam, ali samo za suho kožo? Kaj je bolj pomembno? Katero znamko? Hvala za nasvet.

Preden karkoli kupiš prosi za tester, da ne boš spet kupila napačne kreme!
Drugače pa poskusi s testerjem od Vichy – Nutrilogie 1(za suho kožo) ali Nutrilogie 2 za zelo suho kožo. Kozmetiko Vichy dobiš samo v lekarnah, imajo pa tudi razne kremice za okoli oči, ki preprečujejo nastajanje gub.
L.P

Pejt v trgovino LUSH (zraven Magistrata). Tam ti bojo dobro svetovali. Jst sem kupila zadnjič kremo (Celestial)za suho in zelo občutljivo kožo. Ti povem, suuupperrr! Je pa res, da je malce dražje ne pa preveč.

Hvala, sem že slišala zanjo,samo sem čisto iz drugega konca slo……

Ti priporočam vichy, ali nutrologie (kot je že ena pisala), ali pa termal s2 (meni je zdaj pozimi ful pomagala, pa ne masti, tako da lahko na mozoljčke pozabiš). Veliko sreče pri izbiri

KAKŠNA PA JE CENA TE KREME CELESTIAL IN SEVEDA KOLIČINA ?Že vnaprej hvala. :o)

Nika hvala ti…..kot tidi Anji in Pipiki za odgovore

Radovedna, celestial stane nekaj čez 2000 sit (približno, sodeč po angl. cenah) in ga je približno 45 gramov (zdaj imajo nove embalaže, pa je morda količina malenkost drugačna), traja pa zelo dolgo. LP

Enkrat sem gledala na nekem nemškem programu dokumentarec, kjer je šlo za primerjavo krem različnih proizvajalcev, predvsem pa različnih cenovnih razredov. Ocenjevali so na podlagi različnih kriterijev. In rezultat je bil pravo rpesenečenje – v skoraj vseh primerih je zmagala Nivea -> in to tista “100 let stara” v modri embalaži 🙂

Jaz od takrat dalje uporabljam kar Niveo za dojenčke pa sem zadovoljna 🙂

LP, Staša

Katarina,
Hvala za informacijo. Pozdravček :o)

Topel nasvet… Preden si kupis kakrsnokoli kremo za obraz, bi priporocala, da se prej posvetujes s kaksno res dobro kozmeticarko. Ta bo najboljse vedela…

Staša, pri takih “dokumentarcih” nikoli ne moreš vedeti, če ni slučajno kateri od proizvajalcev kaj podmazal, da bi se stvar odvila njemu v prid. S primerjavami je pa tako – odvisno kaj primerjaš s čim, kako in na osnovi kakih kriterijev … vse skupaj je statistika in se da zelo lepo manipulirat. Saj ne, da bi pljuvala po “ta plavi” nivei, samo vsem ljudem (razen cenovno) pa res ne more ustrezati!

Da ne boš zapravila pravega premoženja za iskanje prave kreme, rajši najprej obišči kozmetičarko. Morda ti primanjkuje MAŠČOBE in ne vlage. Sama sem sprobala različne vlažilne kreme, gele, serume, a brez učinka. Dobila sem kvečjemu utrujeno, razdraženo kožo z rdečimi fleki.. Zadevo sem čisto slučajno rešila z neko ognjičevo kremo, ki jo dobiš v zeliščni lekarni – cca 2.000 SIT, ki sem jo pravzaprav kupila za boleče noge.

Nika – to je seveda tudi možno. Saj sliši se res nelogično, da bi “plava” Nivea vse nesla 😉

Majda – ognjičeva krema se zdi tudi meni super. Mimogrede, v DM-mu jo imaš od Balee za nekaj čez 400 SIT.

LP

New Report

Close