krema za obraz?
Enkrat sem gledala na nekem nemškem programu dokumentarec, kjer je šlo za primerjavo krem različnih proizvajalcev, predvsem pa različnih cenovnih razredov. Ocenjevali so na podlagi različnih kriterijev. In rezultat je bil pravo rpesenečenje – v skoraj vseh primerih je zmagala Nivea -> in to tista “100 let stara” v modri embalaži 🙂
Jaz od takrat dalje uporabljam kar Niveo za dojenčke pa sem zadovoljna 🙂
LP, Staša
Staša, pri takih “dokumentarcih” nikoli ne moreš vedeti, če ni slučajno kateri od proizvajalcev kaj podmazal, da bi se stvar odvila njemu v prid. S primerjavami je pa tako – odvisno kaj primerjaš s čim, kako in na osnovi kakih kriterijev … vse skupaj je statistika in se da zelo lepo manipulirat. Saj ne, da bi pljuvala po “ta plavi” nivei, samo vsem ljudem (razen cenovno) pa res ne more ustrezati!
Da ne boš zapravila pravega premoženja za iskanje prave kreme, rajši najprej obišči kozmetičarko. Morda ti primanjkuje MAŠČOBE in ne vlage. Sama sem sprobala različne vlažilne kreme, gele, serume, a brez učinka. Dobila sem kvečjemu utrujeno, razdraženo kožo z rdečimi fleki.. Zadevo sem čisto slučajno rešila z neko ognjičevo kremo, ki jo dobiš v zeliščni lekarni – cca 2.000 SIT, ki sem jo pravzaprav kupila za boleče noge.