Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek krema za obraz

krema za obraz

Ali mi lahko poveste,katere kreme za obraz uporabljate oz. katere so dobre. Jaz sem do sedaj uporabljala od Vichy-ja, zdaj mi pa kar naenkrat nič več ne odgovarja. Mi lahko kako pomagate?

Jaz imam kremo od Afrodite, vlažilno z vitaminom A in mi je fajn. Zdaj sem si kupila še tist karotinski serum, ki mi je res zakon in ga uporabljam zraven. Fin je sploh zdaj na zimo, ko je kremca skoraj malo premalo. Sem zadovoljna.

uporabljam vlazilno Niveo za mesano kozo.Meni je super 🙂

Jaz uporabljam Avon Botanisource in mi zelo odgovarja. Prav tako tudi kreme iz Anew linije. Vse te so zelo dobri antioksidanti in ne mašijo por. Obstajajo pa še nekatere druge ki pa niso za moj tip kože. Kakšno kožo pa imaš?

Imam mešano kožo, se pravi T cona. Čelo, nos, brada masten del, lica pa blazno izsušena.Kaj mi priporočate?

Eno zelo vlažilno kremo. Imam enako kožo kot ti in sem sprobala kar nekaj krem. Ostajam pa pri zelo vlažilnih kremah, ker mi najbolj odgovarjajo, pa kože ne mastijo, suhe predele pa fino vlažijo, tako, da nič skupaj ne vleče. Jaz sem uporabljala eno do Matis, sedaj pa Decleor (obe sta cca 8.000 sit) , še prej pa Collistar (cca 6.500 sit), pa je ne dobim več nikjer. Lahko pa poskusiš tudi z Vichy Thermal mat, vprašaj v lekarni za tester, potem pa se odloči. Meni je bila ta premalo vlažilna proti ostalim trem. Kakšne cenejše varinate pa ne poznam, pa bi jo rada.

No jaz imam podoben tip kože inmene kremice pridejo ceneje kot pia2. Če katero kaj več zanima naj mi pusti e-mail. Je pa tako da lahko zadeve prej preizkusite če vam odgovarjajo.

Nivea mi najbolj odgovarja. Vse kreme, mleko, tonik, odstranjevalec ličil imam od njih.

Meni pa zelo vse od LANCOMA. Vse kar sem od ostalega sprobala mi ni bilo ok tako, da sem potem nazaj prešaltala na Lancome.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close