Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek krema za okoli oči

krema za okoli oči

Katero kremo mi predlagate? Sicer uporabljam kolekcijo Vichy, sedaj pa je skrajni čas, da poskrbim še za veke in okoliške gubice.

Hvala za nasvete!!!! Maksi

jaz sem pred kratkim to isto vprašala in mi je večina priporočala kremico od Nivee, ki sem jo sicer že prej poskusila, pa sem jaz tudi zadovoljna z njo!
Lp, Manja

Če že uporabljaš Vichy, potem poskusi z RetiC za okrog oči. Meni je zelo všeč, pa še podočnjake ublaži.

Pri koliko letih se pa začne uporabljati kreama za okoli oči.

Mene zanima, da ne bi bila prehitra in mi na stara leta ne bi več učinkovala.

Jaz sem že večrat brala, da naj bi bilo kremo (seveda letom primerno, ne neko za babice) priporočljivo uvesti nekako tedaj, ko pričneš z ličenjem vek. Meni se je zdela od Lumene (ne vem več natančnega imena, priporočljiva pa je za zelo mlado kožo…najstnice, dvajseta) idealna…moram si jo spet nabaviti. Aja, sama uporabljam tako kremo v mrzlih jesenskih dneh in pozimi, po temeljitem čiščenju, ponoči, poleti pa se tako ne ličim zelo okrog oči….

Meni je tudi bila super Reti C – Vichy, medtem ko trenutno uporabljam Line Eraser od Loreala, ki tudi vsebuje čisti retinol, se pravi, da deluje proti gubam. Ne vem pa, če ga že imajo v naših drogerijah (no, vsaj jaz ga nisem videla) – jaz sem ga pred enim tednom kupila v djutiču.

jaz imam že kar nekaj let od vichyja Thermal S Yeaux oz. njeno predhodnico. nemasten gel, ni pa za gubice, tam je reti-c boljša (če seveda prenašaš vitamin c v kremah). prosi za testerje.

Jaz jo imam od Nivee in se mi zdi čisto brez veze. Imam boljši filing, ko se okoli oči namažem z Nivejino Q10 kremo za obraz. Kaj pa vem… zamenjala bom za Vichy. Sem že bila na Vichy kremicah in sem se potem nekaj namrdnila zaradi cene, ampak dejansko so vredne svojega denarja. Nivea se skrije.

zame je najbolšejša od LUSHA, k se lohk z njo mažeš kr cel dan.sem že stokrat rekla , da jo bom kr s sabo v torbici nosila. ma ful ene vlage, pa čist naravna je.pol pa tud od SHISEIDA, ta je pa za zvečer,k ma še ful enih zadev, k blažijo gube, pa podočnjake,…
Nia

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close