Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek krema za roke

krema za roke

Ženske, dajte mi prosim povedat, katera krema za roke je res dobra.

Imam čisto presušene roke in mi nobene krema ne pomaga. Res pa je, da nisem probala nobene “tadrage”, sej vem, več denarja, več muzke. Ampak sem bila danes v Kompas shopu, da bi kupila kremo in so bile vse okoli 10.000 SIT, to je pa za moj žep čisto preveč:((

Povejte s katero kremo ste zadovoljne (pa ne tako drago)?
Ali pa kakšno masko, mogoče doma spackano!

Hvala

atrix, dove (nočna, dnevna)…..

gehwol lipidro

lp
alk

Jaz prisegam na kremo za roke Loccitane z karitejevim maslom za vsakodnevno nego. Če pa imaš roke spokane in čisto izsušene pa najprej ene par dni “eight hour cream” od Elizabeth Arden! Tale od Ardenove je res čudežna, mislim da jo boš dobila v Mullerju, cena pa je okoli 5ooo sit. Krema je zelo mastna in jo boš imela za dolgo. Jaz osebno jo imam že 2 leti in na nobeno potovanje ne grem brez nje. Jaz jo vzamem tudi na smučanje in se z njo namažem po obrazu, po ustnicah… je za več stvari. Res je super!!! Priporočila in dala pa mi jo je pred leti moja prijateljica iz Londona, ko je videla, kakšne uboge roke sem imela po čiščenju. Takrat jo še pri nas niso prodajali, sedaj jo pa imajo že kar nekaj časa.

Alk,
pls povej, kje se tole kupi in koliko pribl. stane?
Prvič slišim za tole firmo: gehwol lipidro.

———————————————–

Sangrija,
Loccitane je verjetno tudi ene 4.000 SIT, to je še kar sprejemljivo,
če je res dobra. Ampak mislim, da sem bom kar za Ardenovo odločila (čeprav je jaz ne bom imela 2 leti, ker se mažem 5 x na dan)

Hvala obema!

Neutrogena je zame najboljsa.Dobis jo pa tudi v navadnih,manjsih Merkatorjih.

Meni je zelo pomagala krema od Lusha, mislim da se ji reče Helping Hands.Žal se ne spomnim, koliko stane, mislim pa, da dosti manj kot recimo Elisabeth Arden in podobne znamke.

Nineta,
Lush – tudi prvič slišim (sem bolj leva za kozmetiko), zato mi pls napiši v katerih drogerijah jo imajo: v DM, Mullerju,… sem iz Lj.
Hvala

Prejšnji teden sem bila ravno zaradi razpokanih rok v lekarni in so mi priporočili Eucerin (cca. 1100 sit). Zaenkrat sem zelo zadovoljna, koža na rokah je že skoraj OK.

Tudi zame je daleč najboljša Neutrogena, pa še cena je ugodna.

Sama imam tudi take roke, da če se ne mažem, imam čisto hrapavo in razpokano kožo. Nazadnje ko sem imela tako, sem se mazala z vsem živim, med drugim tudi s čistim karitejevim maslom, kremo za roke iz Loccitana (ki ga sicer obožujem), ampak nazadnje me je ˝pozdravila˝ čisto navadna ta modra Nivea, ki sem se je prej izogibala, ker mi ne diši pa še težko se maže. Ampak se je izkazala!

DOVE

Gehwoll ima celo kolekcijo, ki pa je v glavnem za noge. Lipidro krema je meni osebno pomagala, pa imam zelo občutljive in suhe roke, nekaterim pomaga tudi v začetnem stadiju glivic. Stane cca 1.800 in jo dobiš v vsaki lekarni in zelišči trgovini.

čao
alk

Mandarina! Od Ardenove boš res imela dolgo, saj boš sama videla, da je mazanje 5x na dan preveč! Krema je zelo mastna! Roke se ti bodo pozdravile v 3 dneh…potem pa lahko kakšno navadno kremo za roke za 5x na dan:)
Jaz sem imela tako uboge roke, spokano kožo na prstih do krvi…imam tako občutljivo kožo na rokah in nobena me ni pozdravila, ta pa me je v 3 dneh! Sporoči, kako si zadovoljna. LP

OD SCHELLERJA-OGNJIČEVA (V DM MARKETU) POCENI IN SE HITRO VPIJE V KOŽO

Mandarina, Lush ima svojo trgovino pri Magistratu.
Meni so dobre kreme Neutrogena, Biomains-Biotherm, pa se kaksna mogoce. Atrix mi pa ful en cuden obcutek pusti na kozi.
Je pa res zelo dobra L’Occitanova s karitee maslom.

Delam v laboratoriju in imam roke ali v rokavicah ali pa so v vodi in v stiku z različnimi raztopinami ( ne morem imeti rokavic non-stop 8 ur na dan). Roke so bile zato velikokrat suha in hrapave. Mastnih krem, ki se pol ure vpijajo ne maram, raznih dragih kozmetičnih krem mi v službi ne bodo kupovali, sem pa pri Sanolaborju dobila kremo Silonda Lipid in moram reči, da je super. Hitro se vpije, ne smrdi in roke so potem lepo gladke in mehke.

Opravlja podobno delo kot Moni in Silonda Lipid ter Atrix sta se zelo izkazala.

srčno ti priporočam zeliščno kremo justa, je res dobra, po poklicu sem frizerka in ti jo resnično svetujem, ker od kar jo uprabljam nimam težav niti z ekcemom, ki mi je povzročal težave. Pa še draga ni v primerjavi z ostalimi, velika tuba cca 2500 sit

Glysolid z glicerinom krema za razpokane roke mi je fajn. (V rdeči embalaži, pa ne stane niti 1000 tolarjev se mi zdi). Ja, je en kup produktov in vsakemu kaj drugega usteza, kaj hočemo!

balea od DM-a stane pa 249sit, meni pomaga. ko grem spat, si fajn namažem roke(ne vtiram kreme) in dam čez navadne bele rokavice.

Da se še jaz oglasim s svojimi predlogi:
od Dr. Hauschka krema za roke (podhod Maximarketa in v zeliščni trgovini v Cityparku, malo manj kot 3000) je najboljša zame, hitro se vpije, koža je res mehka in gladka ter zaščitena. Pa Madonna jo tudi uporablja 😉
Skin Food od Welede (nekaj čez 1000, DM, zeliščne trgovine), če vam je všeč, da pusti nekoliko bolj masten film na koži, jaz jo uporabljam čez noč.
Helping hands od Lusha
Skin therapy od Crabtree & Evelyn, s tem se pa namažeš, malo zmasiraš in spereš, roke so pa čudovito mehke. Ne vem pa, če se dobi pri nas, ampak ta zadeva je res super.
Jasno, da sem preskusila tudi slavno 8hour cream od EA, pa sem bila kar razočarana, zadeva je mastna in lepljiva, tudi če se zelo skopo namažeš, po nanašanju ne oblecite kaj belega, ker pusti kak flekec na rokavu. V ta namen je boljše ognjičevo mazilo od enega slo. proizvajalca, ki se ga dobi v lekarni. Je pa 8hour cream zelo fajn kot vazelin.
LP

Schellerjeva z ognjičem je zakon, pa Neutrogena tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close