Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za samoporjavitev

Krema za samoporjavitev

Zivjo,
A je ze katera poskusla kremo za samoporjavitev in kako je?
Kako dolgo zdrzi ten?
Bye

Ne priporočam niveine ker se nic ne pozna ali pa zelo malo, men je l’orealova kr vredu zdrzi par dni sam pol ko jo zacne izginjat se poznajo cudne lise. Moras pac redno skrbeti za obnavljanje. Men osebno tak barva ne zgleda najbolj naravno tak da grem rajsi malo na sonce pa je!
LP

Poizkusila sem Diorjevo, Collistar, Loreal, Nivea (res se bolj malo pozna ampak za svetlopolte je super) in vse se mi zdijo OK. Je pa res, da grem vsake toliko časa tudi v solarij. Kombinacija ti da super barvo.

lp

Jaz uporabljam od IsaDore in sem zelo zadovoljna. Ko se namazes si po eni do dveh urah ze kar prijetno porjavel. Ce hoces se bolj intenzivno rjavo, potem se naslednji dan spet namazes in si malenkost temnejsi…. najboljse pri vsem pa je to, da ni nikjer nobenih lis, niti ko se ti barva izpira jih ni, saj se izpira enakomerno…to mi je najbolj vsec!

Koliko casa zdrzi je odvisno od tega koliko se umivas….:)))) Ce se umivas po obrazu z mili, potem gre dol hitreje (v dveh, treh dneh, ce si ne obnavljas), drgac pa kasen dan vec….. Saj sploh ni panike, se pa vsak vecer ponovno namazes ali pa vsak drugi vecer, da nisi pretemen! Vsebuje pa tudi faktor 4. Resnicno sem zadovoljna in je ne bom menjala za kaksno drugo kremo (stane pa cca 3000 SIT).

Svetujem pa ti, da katerokoli samoporjavitveno kremo bos kupila, da si po uporabi OBVEZNO umijes roke z milom, drugace bos vsa oranzna in kar nekaj casa ne bos izprala barve z dlani!!!

lp, Jessy

En trik,preden se namažes s katerokoli kremo za samoporjavitev,ti priporočam da si malo navlažiš roke in del telesa,ki ga boš namazala.Jaz npr. uporabljam kremo le za obraz od Garnier-ja in sicer Ambre Solaire za samoprjavitev.Namreč ko bo koža vlažna se bo krema lepše raznesla po koži in se tako bolj enakomerno vpila.Pa ne pozabi-po uporabi si OBVEZNO dobro umij roke!

lp Pikica

Proti lisam je najbolje, ce preden se namazes s kremo za samoporjavitev naredis piling po celem telesu. Za obraz sem pa brala, da je najboljse kremo za samoporjavitev zmesati z kremo, ki jo uporabljate za nego obraza, da je videz naravnejsi. Seveda pa se je obarvanje bol blago.

New Report

Close