Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za samoporjavitev

Krema za samoporjavitev

Gotovo ima katera izkušnje in je že preizkusila kremo za samoporjavitev. Ja, vem, da je neprimeren letni čas (zima). Ampak vseeno. Slišala, sem, da od kreme za samoporjavitev koža postane neenakomerno obarvana oz. lisasta. Je res? Kakšne izkušnje imate?

Jaz jo imam od IsaDore in sem z njo zelo zadovoljna in se niti enkrat nisem bila lisasta. Sem pa slisala, da je od Niveje tudi dobra!

Jaz jo imam od Loreala in sem tudi zadovoljna.

lp

živjo

obvezno si prej naredi piling. Če se boš obarvala po celem telesu, potem si naredi piling povsod. Lahko uporabiš Niveinega, ki je z milom in se lepo z njim kar stuširaš. Šele, ko je vsa odmrla koža odstranjena se namaži s kremo za samoporjavitev. Pazi na kolena, komolce, pete…tam namaži čisto na tanko. In po uporabi si takoj umij roke. Tako praviloma ne bi smela biti lisasta po nobeni kremi. Sicer pa priporočam Lancaster (absolutno najboljše!!!), čeprav je dražja, pa tudi IsaDorine (jih je več) so vredu.

LP, poročaj!
Damjana

Jaz sem zelo zadovoljna z L’orealovo bronze sublime.

jaz imam kremo Nivea, pa se mi zdi kr uredu, zoperno je samo to da sem potem tudi po dlaneh vsa flekasta, ker jo uporabljam predvsem za noge in trebuh, ker pa mažm s golimi rokami mi tam osstane flek.

Roke moras TAKOJ po nanosu dobro umiti – sicer res ostanejo izdajalski madezi!

Collistar.Odlična.Mueller – okrog 3.500 SIT – za obraz

New Report

Close