krema za sončenje
katero uporabljate? glede na veliko ponudbo in na vse reklame, ki so ob tem sem kar malo zbegana za katero naj se odločim….
vaše izkušnje bi mi prišle sigurno vsaj malo prav….
tudi s temi faktorji sem malo avt…..
sama imam občutljivo kožo za sonce pa še vitilgo po obrazu (se pravi da sem brez pigmenta in ga sonce sploh ne sme videt) bom večino v senci, pa vseeno….katero izbrati?
hvala
Najboljša krema kar sem jih kadarkoli uporabila in prisegam nanjo, je zagotovo Peter Island. Sama imam enake težave kot vi, sonce me še videt ni smelo, kaj šele, da bi bila kdaj izpostavljena. Zakaj torej Peter Island?
Opis losijona:
Zagotavlja visoko (ZF30) UVA/UVB zaščito in kožo vlaži.
Lastnosti in prednosti
Vlažilne sestavine in vitamin E pomagajo kožo zaščititi pred poškodbami prostih radikalov, ki lahko povzročijo prezgodnje staranje.
Primeren za telo in obraz, vodoodporen do 80 minut, dermatološko testiran in primeren za vso družino.
Vsebuje vitamine A, C in E ter aloja vero. Ne vsebuje olja.
Prednosti
Primeren za občutljivo kožo. Tudi če ga boste nanesli na obraz, vam ob potenju ne bo silil v oči
Moje izkušnje s tem podjetjem….fenomenalne!
Po moje ni neke univerzalne kreme, ki bi jo lahko proglasili za najboljšo. Če samo pogledam recimo sebe in druge: sem svetle polti, lansko leto sem si kupila velecenjeno Vichy visoke zaščite – izbrala mi jo je farmacevtka, ki naj ne bi povzročala peg in madežev. No, resnica je bila popolnoma drugačna. Opeklo me je, pa še pegasta sem bila FULL (dobro, saj čez zimo so mi te pege potem zginile, ampak reklama je obljubljala nekaj drugega).
Osebno imam dobre izkušnje z Niveo in Bilboa carrot.
Žal ni druge, kot da sama probaš, kaj ustreza tvoji koži. Vzeti moraš v zakup, da lahko fališ in se nasamariš.
Pa dobro izberi. Reklamam pa nič verjet.
Lani sem sinu kupila Ilrido, ki naj bi bila proti alergijam na sonce.
Katastrofa. Ko sem ga namazala je postal popolnoma pikast. Po vsakem nanosu se je stanje slabšalo. Na srečo smo imeli s sabo Claritin, dajala sem mu pol žličke zjutraj in zvečer in ga mazala z Bebanthenom. Potem sem tam v lekarni kupila od Eucerina kremo v spreju, ta je bila pa ok. Cena pa zelo zasoljena.