krema za sončenje-katera
Hja, to je pa težko priporočat, ker vsaka koža ima drugačne zahteve. Jaz npr. prisegam na čim bolj naravno, zadnje čase uporabljam izdelke za sončenje od Lavere, če poznaš? No meni odgovarjajo. Imaš pa v tuš drogerijah akcijo na kreme za sončenje, pa jih nabavi več in poskusi katera ti bo najbolj sedla. Ali pa si nabavi čim več testrčkov, pa boš videla kakšna je razlika pri kremah na tvoji koži, preden kupiš. Sicer mislim da je ok če se mažeš na pol ure (če si direktno na soncu na plaži), samo da ima krema dovolj visok faktor (kakšnih 30 recimo, sploh če imaš res bledo polt).
Pozdravljena,
postopoma se izpostavljajte soncu s čimvečjo površino telesa, vsak dan po 5 minut,
za daljše zadrževanje na soncu obvezno faktor 30 ali 50, ter zelo na debelo namazati, ker drugače ni popolna zaščita
zaščitite se tudi z oblačili,
več o zaščiti pred soncem na mojem blogu in članek v Bogastvo zdravja
Simone Godina – moderator
Cetificiran zdravstveni dietni trener za poblematično kožo in dolgoživost
Naročila na brezplačno konzultacijo v živo na daljavo na:
http.//www.simone-godina.healthcoach.integrativenutrition.com/kontakt
Ne vem, če veste, da kreme za sončenje i niso tako nedolžne. Moram povedati da zadnjih nekaj let jih naša družina sploh ne uporablja. Na morje gremo med 9 in 11 uro. Takoj odidemo v morje in smo v njem uro, dve. Gremo ven in se ne sončimo. Popoldan gremo na morje po 16 uri. Vseskozi smo v vodi. Se ne opečemo kljub temu, da se ne mažemo. Sčasoma dobimo lepo barvo. Res da se ne cvremo na soncu.Poleg tega, da zapravite denar na kožo nanašate še kup kemije. Kožo si lahko namažete po sončenju z aloa vera gelom. Blagovna znamka Esi je super.