Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krema za sončenje (obraz)

Krema za sončenje (obraz)

Katere krema je dobra, brez nano delcev in škodljivih primesi?
Sem zelo bele polti in me sonce hitro ožge. Potrebujem (za začetek) nekaj za obraz, tubico, ki jo lahko prenašam s sabo. Imate kakšen dober predlog?
Zaščitni faktor pa nekje 30.

Jaz bom letos probala Justovo, ki jo zelo hvalijo. Ne vem pa katera bi bila ok, do sedaj so mi vse neka srednja žalost

Australian gold

Jaz imam Dermalogico.

Živi in pusti živeti

Vse te kreme ,k i so jih naštele predhodnice niso kvalitetne in ne nudijo ustrezne UVA zaščite. Jaz ti priporočam Uriage Bariesun 50 + brez octocylena itd.. ima pa tinosrba M+S in Avobenzon še boljša pa je Avenova krema SPF 50+ ali 30 + New formula 2013 , ki pa se jo za sedaj dobi samo v Avstriji pa mogoče v Italiji. Glavna filtra sta tinosorba M+S v večjem procentu kot pri Uriage imam vpogled v BASF oz. CIBA razpredelnice, tako ,da vem in manj avobenzona in nisi skoraj nič bel v bistvu je idealna za vsakdanjo uporabo od mesta pa do plaže.
Pa nehite že pranojit o raznih škodljivih primeseh , ki jih povdarjajo razne naravne firme same pa prodajajo slabo zaščito z veliko alkohola in dišavami v njih in resnično zaradi njih povzročajo veliko dermatitisov , opeklin itd..
Jaz bi se na tvojem mestu na veliko izogibala raznih Dermalogic , Justov , Australian Gold in ostalih “marketinških” firm iz ZDA… pa tudi iz Evrope. Firme, ki so vredne zaupanja so Pierre Fabre ( Avene , A-Derma , Ducray) itd.. L Oreal ( La Roche Posay , Garnier ) , Bioderma , Biersdorf ( Nivea, Eucerin ) to so firme ,ki imajo denar za razvoj in uporabljajo širok spekter filtrov UVA in UVB zaščite. Najboljša od teh za občutljivo kožo pa sta že naštete mogoče še kaj od La roche posay.

Najslabše boš naredila, če boš kupila katero od najbolj znanih krem.
Pojdi v trgovino Basilika v City park, tam imajo naravno kozmetiko in zelo dobro svetujejo, sploh gospa s črno paževsko pričesko (mislim, da je vodja trgovine).

New Report

Close