Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za soncenje od Vichyja

Krema za soncenje od Vichyja

Pozdravljene se enkrat

Prejsnjic sem vas sprasevala o Vichyjevi anticelulitni kremi in ste mi z odgovori zelo pamgale. Pozabila pa sem vas vprašati, kaj menite o vichyjevi kremi za sončenje, vsaj za obraz, če že ne za celo telo. Jaz namreč uporabljam skoraj vse izdelčke za nego obraza od vichyja in so mi zelo všeč.Ker imam na morju vedno probleme z obrazom, ki mi ga sonce vedno čisto ožge, čeprav se prej namažem npr. z Sun mix kremo za obraz z visokim zaščitnim faktorjem, pa še mastno kožo dobim po tej kremi. Zato bi letos poskusila Vichyjevo kremo za obraz za sončenje in se priporočam za kakršenkoli nasvet, lahko mi priporočate tudi kakšno drugo učinkovito kremo za sončenje (za obraz). Hvala že vnaprej .
Lep pozdrav, pa veliko sončka in dobre volje.

Mateja

Krema za soncenje za obraz je vredu, vendar je kar precej mastna. Takoj ko sem se namazala sem se svetila, a je cez cas izginilo. Sedaj uporabljam kremo od Elizabeth Arden, ki ne vsebuje olj in je odlicna.

Jaz uporabljam že vrsto let Niveino kremo za celotno telo…..številka 8 in sem znjo popolnoma zadovoljna…ni nič mastna in po njej imam tako mehko kožo, da to ni za opisat..je pa to zelo vlažilna krema……lp, Rina

Jaz si bom obvezno kupila to Vichyijevo kremo Mexoryl, ker ne povzroca pigmentnih znamenj.

Če imaš zelo občutljivo kožo ti priporočam kremo za sončenje ILRIDO, ki je brez barvil,konzervansov. Je rez zelo, zelo dobra !
Tina

Jaz ti priporočam cliniquevo kremo s faktorjem 15. Imajo posebno za obraz, lahko pa uporabiš kat isto kot za telo, ker nima dišav, barvil, konzervansov in je oil-free. Jaz sem jo kupila v dutyju za cca. 13 EURO.

Vichyjeva krema? na smučanju sem se namazala Vichy mlekom faktor 25, se redno mazala na dve uri, a sem bila vseeno ožgana po obrazu, poleg tega je precej mastna.

New Report

Close